Ima čuvenu porodicu, a on postao beskućnik koji pretura po smeću i jedva preživljava: Sad sve šokirao pojavom od 160 kg

Džes Brolin potiče iz čuvene porodice, a izgleda da je teres koji nosi slava bio pretežak za njega...

Porodica
15:51h
Ima čuvenu porodicu, a on postao beskućnik koji pretura po smeću i jedva preživljava: Sad sve šokirao pojavom od 160 kg
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekada sudbina i te kako zna da se poigra sa čovekom, a Džesa Brolina život je stavio na brojna iskušenja sa kojima na kraju nije znao da se izbori. Iako mu je otac čuveni glumac Džejm Brolin, on dane provodi na ulici, neretko ga paparaci uhvate kako hranu traži po kontejnerima, mnogo puta je spavao pod vedrim nebom. Nakon što mu je majka tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći, dobio je ogroman novac, koji je potrošio brzinom svetlosti i opet postao beskućnik...

Odmalena je bio u luksuzu, ali izgleda da mu sva ta raskoš nije ništa dobro donela. Naime, sebe je opisao kao "zapostavljeno bogato dete", koji je uplovio u svet droge, da bi kasnije počeo da krade automobile, kako bi došao do novca za narkotike.

Sa druge strane, i Džes je počeo da gradi karijeru u šoubiznis - snimio je dva filma, a bio je i pomoćnik produkcije na TV seriji "Crni škorpion" o superjunacima.

Vreliki udarac za njega bio je gubitak majke Džejn Eidži, koja je poginula u udesu 1995, deset godina nakon što se razvela od poznatog glumca. Za Džesovu bol, izgleda, niko nije imao sluha, iako članovi njegove porodice ističu da se trude svim silama da mu pomognu.

"Ponekad spava iza prodavnica, u suštini bilo gde gde može da legne. Uveče može da bude veoma hladno", govorili su prolazinici za strane medije, dok potparol porodice istakao u ime najbližih:

"Nudili smo mu pomoć i podršku i nastavit ćemo to da radimo. Volimo ga i želimo mu sve najbolje."

Već više od 13 godine živi bez najneophodnijih uslova za život. Na početkui šeste decenije, uslikan je ispred neuglednog hotela Topa Vista na periferiji kalifornijskog grada Ohaja, koji je u vasništvu Stiva Edelsona, poznati vlasnik noćnih klubova po Beogradu, te postoje priče da se znaju i ranije, kada je Džes vodio bitku sa narkoticima i živeo raskalašno.

Ovo je za Džesa veliki napredak, jer nakon što je 2011. ostao bez svog stana za koji je mesečno plaćao 800 dolara, živeo je u polovnom kamionetu iz 1981. godine i tzo nedaleko od porodične raskošne kuće.

Ono što dodatno frapira ljude jeste njegove prekomerna kilaža - ima više od 160 kilograma, te se otežano kreće i jedva nalazi odeću. Stalno se viđa u starim stvarima i iznošenim patikama.

Džes Brolin
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, dok on jedva sklapa kraj sa krajem, njegov otac Džejm i čuvena maćeha Barbara Streisand žive u jednoj od najlepših vila u Malibuu koja odiše luksuzom. Ne zna se da li je lepše dvorište ili unutrašnjost kuće, a prošle godine magazini koji se bave enterijerom porglasili su je „idiličnom oazom“.

I njegov čuveni brat Džoš Brolin trenutno živi u šestokrevetnom seoskom imanju vrednom 7,1 miliona dolara u Montecitu — mestu poznatom i po tome što je dom princa Harija i Megan Markl, kao i Opre i Kejti Peri.

Kako je počela ljubav između njegovor oca i čuvene Barbare?

Barbara je bila dugo u braku sa Eliotom Guldom, sa kojim ima i sina. Posle razvoda nije imala želju da ulazi u druge veze, a kamo li brakove. Sa druge strane, Džejms Brolin imao je dva propala braka i troje dece.

Bilo je to 1. jula 1996. godine, kada su Barbara i Brolin došli na sastanak zakazan "na slepo". Streisand je objasnila da je očekivala bradatog čoveka, zapuštenog izlgeda, a došao je ošišan i obrijan Brolin. Pitala ga je: "Ko ti je zeznuo kosu?" A kasnije je Brolin priznao priznao da je to bio momenat kada se zaljubio u nju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Venčali su se tačno dve godine kasnije, na isti datum.

Ceremonija je bila prilično skromna za Holivud. Najupečatljiviji trenutak je bio kada je Barbara otpevala dve nove ljubavne pesme za Brolina. On je održao dirljiv govor rekavši: "Spavanje je gubljenje vremena. Jedva čekam da je vidim ponovo ujutru."

I njihova ljubavna priča traje već skoro tri decenije. Barbara je u jednom momentu rekla da se njihovih 20 godina u Holivudu, računa kako 50 godina zajedničkog života u Čikagu.

Oboje imaju savet za jaku i zdravu vezu. Pre svega, oboje uvek nađu vreme koje će provesti jedno s drugim. Oboje imaju gust raspored, mnogo obaveza, ali sve je to prihvatljivo ako na kraju dana legnu u isti krevet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs