Ima 26 godina i 22 dece, sanja o trocifrenom broju: Kristina uživa u velikoj porodici, a evo kako je do nje došla

Udata je za milionera i ima 16 dadilja, Kristina planira da u budućnosti njena porodica broji više od 100 članova

Porodica
Ima 26 godina i 22 dece, sanja o trocifrenom broju: Kristina uživa u velikoj porodici, a evo kako je do nje došla
Foto: brintscreen Instagram / kris_babies

Kristina Ozturk vodi zaista nesvakidašnji život. Ova mlada devojka ima samo 26 godina, a već je majka 22 dece, koju je dobila putem surogat majčinsta.

Blogerka Kristina, poreklom iz Rusije, zajedno sa svojim suprugom milionerom Galipom (57) ima 21 surogat bebu, koje su dobili u periodu između marta 2020. i jula 2021. godine, prenosi The Sun. Njena najstarija ćerka, Viktorija, začeta je prirodnim putem sa partnerom iz prethodne veze.

Kristina je veoma mlada postala mama, sa 17 godina, a kako kaže, oduvek je maštala da ima veliku porodicu. Ostalu decu nije, kaže, rodila prirodnim putem, već je imala surogat majke kojima je platila ukupno 138.000 evra za uslugu.

"Oduvek sam sanjala o tome da imam veliku porodicu, a isto je hteo i moj suprug. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo u ostvarivanje zajedničkog sna. Ne znam da li smo najveća porodica na svetu, ali znam da smo najsrećnija", rekla je Kristina.

Međutim, uprkos tome što je kritikovana da "kupuje decu", majka iz Džordžije ne planira da stane sa proširenjem porodice u skorije vreme - Kristina je ranije otkrila da želi da postigne trocifrenu cifru.

Budući da se radi o ogromnoj porodici, Kristini u čuvanju i odgajanju dece pomaže čak 16 dadilja, dok se njen suprug biznismen nalazi u zatvoru zbog optužbi za pranje novca u Rusiji. Kako prenosi The Sun, Galip će iza rešetaka provesti osam godina.

"Nedeljno potrošimo oko 3.500 do 4.200 evra na potrepštine za bebe, nekada i manje, a nekada i više. Dadilje plaćamo oko 400 evra nedeljno. Trenutno živimo u kući na tri sprata, a u budućnosti moraćemo da napravimo ili da kupimo veću kuću. Nemamo još tačan plan, za sada ima mesta za sve nas", rekla je nedavno Kristina.

Kristina i Galip svoju ljubavnu priču otpočeli su upravo u Rusiji. Prvi put su se sreli u klubu u Moskvi, a ubrzo su otpočeli vezu, uprkos velikoj starosnoj razlici od 31 godine. Tada su odlučili da žele da imaju ogromnu porodicu sa više od 100 dece. Njihov prvi sin Mustafa rođen je u martu 2020. godine, dok je njihovo deseto zajedničko dete, Olivija, rođena u januaru 2021.

Ona je nedavno objavila i knjigu pod nazivom "Bebin dnevnik" u kojoj je podelila svoje iskustvo majke.

"Posle desetina, pa čak i stotina članaka, knjiga, vebinara i obuka, odlučio sam da napravim sopstvenu knjigu, gde će najvažnije informacije za mlade roditelje biti sakupljene i strukturisane malo po malo", izavila je ona.

Kristinin nekonvencionalan put u roditeljstvu nije prošao bez izazova. Ona je otkrila incident u kojem je jedna od surogat majki želela da zadrži bebu nakon porođaja. Kako se genetski materijal bebe sastojao DNK Kristine i njenog supruga, dete je sa pravom pripadalo njima.

Iako je Kristina otvoreno govorila o svojoj želji za najmanje 105 dece, sada namerava da malo uspori sa novim bebama, dok njena deca ne postanu starija. Iako nije odbacila mogućnost da i sama ponovo zatrudni, ona priznaje da je to nepraktično da učini u porodici sa toliko male dece.

Stil / mondo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs