Ćerke Džej Lo i Afleka su skandal tandem: Ona priredila šok na sahrani, a kažu da je sve zakuvala naslednica Dženifer

Posle brojnih nagađanja, zvanično je objavljeno se su Dženifer Lopez i Ben Aflek na ljubav stavili tačku, a mnogi se sada pitaju kako će njihova deca, koja su postala nerazdvoja, podneti razvod...

Porodica
11:01h
Ćerke Džej Lo i Afleka su skandal tandem: Ona priredila šok na sahrani, a kažu da je sve zakuvala naslednica Dženifer
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je pre dve godine objavljeno da se čuvena pevačica Dženifer Lopez udaje sa svoju veliku ljubav iz mladosti - glumca Bena Afleka, fanovni su bili oduševljeni, a njihova popularnost je još više porasla preko noći! Međutim, čuveni par "Benifer", kako su ih prozvali obožavaoci, odlučio je, ipak, da okonča brak. Naime, osoba iz njihovog okruženja tvrdi da se mnogo vole, ali da nisu uspeli da održe skladnu vezu.

Sa druge strane, čini se, da će ovaj rastank veoma teško pasti i njihovim naslednicima, koji su se neverovatno združili.

Lopez je dobila Blizance, Emu i Maksa, sa bivšim suprugom Markom Entonijem, dok Aflek sa Dženifer Garner sa glumicom Dženifer Garner ima troje dece - Vajolet, Serafinu i Semjuela.

Ben Aflek
foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih dvoje su se venčali 16. jula 2022, a još pre nego da stanu na ludi kamen, počeli su da rade na spajanju svojih porodica, ističući da im je veoma bitno da se se njihova deca lepo slažu.

„Nadam se da će njegova deca imati novog saveznika u meni, a moja u njemu“, rekla je Lopez za "Vogue" u novembru 2022 i dodala:

"Želim da moja ćerka i sin shvate da je Ben neko ko ih zaista voli i brine o njima", istakla je.

U međuvremenu, njihovi naslednici su postali nerazdvojni, te su se vrlo često mogli videti zajedno u javnosti, Takođe, Lopez je prisustvovala Vajoletinoj maturi i Samjuelovoj košarkaškoj utakmici u junu 2024. Zajedno su išli i na večere, zabavne parkove, u šetnje, pozorište, na putovanja, izlete.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez i Aflek su obnovili svoju vezu u aprilu 2021. nakon skoro dve decenije razdvojenosti, a ubrzo su počeli da provode vreme jedno sa drugom decom. Deca Džej Lo su uživala sa Benom i obrnuto, nikada se nije pojavila ni jedna glasina o njihovom neslaganju.

„Samo je prirodan korak da svi provode vreme zajedno sa decom. Ne pokušavaju ništa da požuruju, ali žele da se dobro upoznaju", rekao je tada izvor za "People".

Sva deca prisustovala su i njihovom venčanju u Džordžiji, te su pratili pevačicu do mesta gde je izgovorila sudbonosno "da".

„Nismo se samo venčavali, spojili smo i ovu decu u novu porodicu. Oni su bili jedini ljudi koje smo tražili da se zauzmu za nas na našem venčanju. Na našu veliku čast i radost, svako je to učinio", rekla je latino diva mesec dana posle venčanja.

Dženifer Lopez
foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A praznici su postali njihovi posebni momenti kada su stvarali uspomene za ceo život.

"Mi smo spojili porodice, udvostručili ljude, udvostručili zabavu, udvostručili ljubav, udvostručili poklone i utrostručili haos", rekla je šaljivo Dženifer posle Božićam, istaknuvši da je Ben divan otac.

"Pa, on je divan, divan otac. On je fantastičan. I vole ga. Vole ga. I cene ga, a i ja."

Iako su Lopez i Aflek počeli da imaju poteškoća u braku početkom 2024. godine, nastavili su da daju prioritet naslednicima U maju, izvor je rekao za "People" da par „i dalje želi da stavi decu na prvo mesto“ i da su „uvek bili veoma orijentisani na porodicu“.

Poseban odnos Eme i Serafine

Eme i Serafina su izgradile veoma jako prijateljstvo, približno istih su godina, sličnih pogleda na svet i u potpunosti razumeju jedna drugu. Vrlo često imali prilike da ih viđamo zajedno i to uvek u dobrom raspoloženju.

Fin Aflek, Ben Aflek
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Serafina je priznala u aprilu, i to na dedinoj sahrani, da više nije žensko, već se deklarisala kao nebinarna osoba.

"Zdravo, moje ime je Fin Aflek", rekla je 15-godišnja ćerka slavnog para kada se popela na govornicu u jednoj medostičkoj crkvi u Čarlstonu, nakon čega je pročitala nekoliko stihova iz Biblije.

Inače, o njenoj promeni identiteta priča se još od trenutka kada su Lopez i Aflek uplovili u vezu, naročito nakon što je počela intezivno da se druži sa ćerkom latino dive Eme, koja se prošle godine, takođe, izjasnila kao nebinarna.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obe imaju slične modne izbore, ležerne prevelike košulje i pantalone, kao i frizure. Oslanjaju se jedna na drugu, jer prolaze kroz slična iskustva, kako imaju roditelje slavnih ličnost i odrastaju u centru pažnje.

Za problem identiteta Eme Munjiz mnogi su krivili Dženifer zbog preterane seksualizacije kojoj je devojčica bila izložena od najmlađih dana. Tinejdžerka je godinama na meti krajnje nehumanih naslova i sramnih uvreda samo zato što ne liči na pop divu. "Ružna", "Kad ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako", "Najružnije dete poznatih", "Sramota porodice"... samo je delić onoga što mesecima kruži internetom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Međutim, u javnosti se mogu čuti priče kako je Eme imala uticaja na Serafinu, te da je "njihovo odricanje pola samo prolazna faza".

Sa druge strane, Dženifer svojoj ćerki pruža ogromnu podršku, poštujući Emmine odluke i identitet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs