Očajnički se trudila da od njega napravi čoveka, a on nije mogao očima da je gleda: Ponašao se kao muž koji ne voli ženu

Ljubavna priča Dženifer Lopez i Bena Afleka završiće se razvodom braka.

Celebrities
09:48h
Očajnički se trudila da od njega napravi čoveka, a on nije mogao očima da je gleda: Ponašao se kao muž koji ne voli ženu
Foto: Profimedia

Vest da se Džeifer Lopez i Ben Aflek razvode nije iznenađenje za javnosti budući da se o tome mesecima spekuliše. Naime, još od samog početka njihovg braka, mnogi nisu verovali da će on opstati, a fotografije koje su se vremenom pojavljivale u javnosti su to i dokazale.

Uprkos tome što su se očajnički trudili da održe lažni privid srećne porodice, nisu uspeli da sačuvaju brak. Dosta se pisalo o tome da se Dženifer Lopez na sve načine trudila da promeni Afleka, a česti su komentari bili da je "dala sve od sebe da od njega napravi čoveka".

Dženifer Lopez
foto: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada god su rešili da izađu u javnost sa jakom željom da svima pokažu kako su srećni i ludo zaljubljeni, desi se situacija koja pokaže suprotno.

Još dok se zabavljao sa Džej Lo, upoznao je koleginicu Dženifer Garner, koju je oženio čim je raskinuo veridbu sa Lopezovom. Nije tajna da je u prethodnom braku sa Dženifer Garner sa kojom je dobio troje dece, pio, kockao se, bio na lekovima, a borbu protiv alkoholizma vodio je više od 20 godina. Nažalost, sve je započelo odrastanjem kraj oca koji je imao isti problem.

Ben Aflek
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetićemo, Lopez i Aflek su se upoznali na snimanju filma Gigli 2002. (U to vreme, ona je još bila udata za svog drugog muža, Krisa Džada, pre nego što su se razveli 2003. godine).

Dženifer Lopez
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben i Aflek počeli su tada da se zabavljaju, nakon čega su se verili. Međutim, 2004. godine raskinuli su nakon što je Aflek navodno prevario pevačicu i glumicu, na momačkoj večeri.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2021. par je obnovio svoju romansu nakon što se Lopez razvela od bivšeg MLB igrača Aleksa Rodrigeza. Godinu dana kasnije, par se ponovo verio. Prošlog avgusta održali su drugu ceremoniju venčanja kako bi proslavili svoj brak u Aflekovom domu.

Prema svemu sudeći, čini se da se narodna izreka "Bolje dobar razvod nego loš brak", ispostavila tačnom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs