"Moj pastorak u vezi je sa mojom prijateljicom: Gadi mi se život kolika je razlika u godinama, a sad će me zapamtiti"

Ovo je ispovest očajne maćehe, koja je doživela da njen pastorak bude u vezi sa njenom prijateljicom.

Porodica
14:31h Autor:
"Moj pastorak u vezi je sa mojom prijateljicom: Gadi mi se život kolika je razlika u godinama, a sad će me zapamtiti"
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Jedna maćeha ostala je zgranuta činjenicom kada joj je njen pastorak(18) rekao da je u vezi sa njenom prijateljicom od 48 godina. Užasnuta, otišla je na društvene mreže da zatraži savet kako da se nosi sa ovom situacijom - nadajući se da će raskinuti kako bi on mogao da pronađe nekoga "svojih godina".

Žena je: "Moj sin, 18, se preselio kod moje prijateljice (48) i u emotivnoj su vezi. Ovo je odvratno. Moj pastorak je napustio naš dom (imali smo puno starateljstvo) kada je napunio 18 godina jer ne voli da bude sa roditeljima. Dakle, otišao je kod svoje mame koja se ne brine o njemu već 10 godina.

Žena, zabrinuta žena, starija žena
foto: Profimedia

Nakon što je njen pastorak nastavio da ignoriše nju i pokušaje njenog muža da stupe u kontakt, zapretila je da će mu u potpunosti isključiti telefon. Dodala je: "Nastavio je to da radi pa sam prekinula telefonsku uslugu. Njegova mama neće platiti njegov telefonski račun (nikad nije), pa sada saznajem da se preselio kod moje prijateljice koja je bila sa nama na porodičnom odmoru u aprilu.

"Očigledno mu je dala svoj broj i oni su razvili "osećanja". Istina je da on želi da mu neko plaća telefonski račun i pusti ga da živi tamo bez potrebe da se javlja roditeljima. Prešla je tako ogromnu granicu i ovo je tako čudno i pogrešno."

Dok je većina korisnika delila svoje ogorčenje zbog razlike u godinama, drugi su je pozivali da izbaci svoju prijateljicu iz svog života "ako uspeju zajedno". Jedan korisnik je rekao: "To je apsolutno odvratno i trebalo bi da se stidi. Nadam se da više nije prijatelj!"

Starija žena
foto: Shutterstock

Drugi korisnik je dodao: "Odvratno i verovatno nije prvi put da je ulovila mnogo mlađu osobu u vreme ranjive tranzicije. On je ipak odrasla osoba u ovom trenutku, ali ja bih se sigurno više družio sa njom ili bi je definisao kao prijatelja."

Treći korisnik je rekao: "Nemam čak ni reči za ovo. Vau. Apsolutno odvratno. Osamnaestogodišnjaci su poznati po glupim odlukama koje donose... ali žena od 48 godina zna bolje. Da li je on bio maloletan kada ste otišli ​​na odmor u aprilu?

Još jedan korisnik je dodao: "Nije za sve kriv ni on ni tvoja prijateljica. Da, njihovo spajanje je odvratno, ali nije protivzakonito. Očigledno imate narušen odnos sa njim do te mere da je napustio kuću i prekinuo kontakt. To izgleda kao glavni problem za mene, a vi ste fokusirani na dramu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs