"S kim me je prevarila, bolje da sam se obesio": Muž svaku aferu opraštao ženi, šok nastao kada je saznao ko je novi

Kada je saznao sa kime ga je žena prevarila, to nije više mogao da podnese šok.

Ljubav
Autor:
"S kim me je prevarila, bolje da sam se obesio": Muž svaku aferu opraštao ženi, šok nastao kada je saznao ko je novi
Foto: Shutterstock

Tokom 20 godina braka neimenovani muškarac je prošao kroz pravu agoniju, od prvog dana zna da ga supruga vara, i prešao je preko svega da bi sačuvao porodicu. Ali, njegov život je uništen onog trenutka kada je saznao da ga je supruga prevarila sa njegovim rođenim bratom.

"Oboje imamo 46 godina, u braku smo dve decenije i imamo troje dece. Upoznali smo se na fakultetu, i polako su se razvila osećanja među nama. Ona je uvek bila živahna i društvena, i jasam bio presrećan što je odabrala nekog povučenog kao što sam ja", rekao je prevareni muškarac.

prevara, varanje
foto: Shutterstock

Od prvog trenutka naše veze, znam da me vara. Odlučio sam da zažmurim na sve njene preljube, kako bih sačuvao porodicu", navodi on i nastavlja:

"Varala me je s kolegama s posla, s majstorima koji su radili u našoj kući, momcima iz paba, pa čak i sa frizerom za kojeg je tvrdila da je gej. Kao da to nije bilo dovoljno, saznao sam i da naše najmlađe dete nije moje. Čim sam primetio da je tajnovita sa mobilnim telefonom, znao sam da traži novu žrtvu. Ali, kada sam na njenom telefonu video poruku od mog rođenog brata, bio sam uništen. Kada sam se suočio sa njim, ona mi je rekla da preterujem. Moj brat ima 50 godina, oženjen je i ja imam veoma loš odnos sa njim. Prijatelji mi kažu da se razvedem, ali ja je i dalje volim.

devojka, posao, prevara
foto: Shutterstock

Muškarac se potom obratio psihoterapeutu, a on mu je odgovorio sledeće:

"Ovakve tajne se običnu uvek saznaju, i ako vaša deca saznaju za ovo, verovatno će biti traumatizovana, o reakciji šire familije i da ne govorimo. Ukoliko vaša deca znaju za njene afere, to može da ima pogubne posledice po njih. Mogu da odrastu misleći da je ovakvo ponašanje deo normalnog porodičnog života. Ona je serijska preljubnica, i nije baš realno očekivati da će se ona promeniti, osim ako se zaista iskreno ne posveti rešavanju svojih problema, piše britanski "San".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs