Zatrudnela s 12 na stravičan način, postala baka u 31-oj: Kad je otkrila pravu istinu posle 2 decenije, sve zabezeknula

Mišel Dalton imala je samo 12 godina kada je zatrudnela, i dok su je svi osuđivali, malo ko je znao užasnu istinu...

Porodica
02:59h
Zatrudnela s 12 na stravičan način, postala baka u 31-oj: Kad je otkrila pravu istinu posle 2 decenije, sve zabezeknula
Foto: Pintscreen TikTok - micheledalton_

Mišel Dalton godinama je u svom kraju bila glavna tema, ogovarili su je gotovo svi, a ona je u duši krila jezivu priču. Komšije su branile svojoj deci da se duže sa njom, niko joj nije pružio potrebnu utehu i razumevanje. Uspela je da se izbori i sada ima prelep život, ali na svojim leđima je iznela stravičan događaj...

Danas je ponosna mama četiri ćerke i baka dve unuke i ovo ne bi bila tolike pažnje vredna priča da nije činjenice da Mišel ima svega 36 godina.

Njena najstarija ćerka ima 23 godine, druga uskoro puni 18, treća ima 16, a najmlađa 10. Prvu ćerku je dobila veoma rano, već sa 13 godina, drugu sa 19, treću s 20, a sa 22 se razvela.

Postala je baka sa 31, ima dve unuke, od pet godina i 20 meseci, a njena najstarija ćerka je takođe postala majka kao tinejdžerka. Mišel kaže da je trenutak kada je postala baka promenio čitav njen život i da se sada trudi da bude tu što više uz unuke dok njena ćerka i zet grade temelje za bolji život svog potomstva.

I sve bi ovo bila jedna lepa porodična priča, da nije tragične istine o tome kako je uopšte zatrudnela sa 12 godina.

Mišel je žrtva silovanja u hraniteljskoj porodici

- Dok sam ja odrastala u hraniteljskoj porodici, seksualno sam napastvovana od strane jednog od dečaka iz te porodice, kada sam imala 12 godina. Znala sam da sam trudna, ali sam to krila od svojih roditelja sve do pred šest nedelja do porođaja. Ne pitajte kako sam uspela, oni su i sami tada dobili bebu, a ja sam to sakrila dobro kako sam i nameravala. Tako da da, sa 12 godina sam ostala trudna i hvala Bogu koji mi je dao sve što mi je trebalo u životu da preživim kao jako, jako mlada mama tinejdžerka, koja je izabrala da zadrži svoje dete - ispričala je Mišel.

To što je bila glavna tema u svom malom gradu kada je kao tinejdžerka dobila dete, bilo je pre svega demotivišuće da nastavi da se bori. Da su samo svi ti ljudi znali šta se zaista desilo, možda bi joj pružili preko potrebnu podršku.

- Da li su oni znali da sam ja tada bila samo dete koje se borilo i proživljavalo sve ono što je usledilo nakon napastvovanja od strane brata iz hraniteljske porodice? - zapitala se Mišel.

Sva istina o njenom životu koju je iznela na TikTok-u doprela je do prijatelja iz njenog detinjstva koji su tek sada shvatili šta se zapravo desilo. Oni su bili ubeđeni u lažne priče svojih roditelja o Mišel.

Pre 23 godine, otac njene prve ćerke saznao je da ima dete, a to je čuo od Mišeline majke. On se u to vreme družio sa Mišelinim rođenim bratom, a kada je došao kod njih u kuću u posetu, Mišelina majka nije mogla da podnese to što on živi svoj život toliko bezbrižno i bez posledica i revoltirana mu je rekla da je to i njegova beba.

Kako Mišel kaže u jednom videu, njena majka i dalje žali što je to ikada izgovorila, jer ništa dobro se nije desilo nakon što je saznao da je ta beba Mišelina uopšte, a onda i njegova. Nije otkrila detalje o tome kako je to uticalo na njen i život najstarije ćerke, iako je nagovestila da su se desile neke loše stvari.

U međuvremenu, imala je svoju porodicu kao podršku u majčinstvu, ali ipak je sama morala da se izbori sa toliko toga. Pre svega sa traumom, a onda i sa stigmom. Iako su roditelji znali ko je otac, nisu znali sve dok Mišel nije odrasla da je bila žrtva silovanja. A to takođe nije znao ni bilo ko iz okoline.

- Koliko god da je bilo bolno tada slušati sve to o sebi, nije me iznenadilo. Eh, da mogu da me vide sada, moju ćerku, život koji smo stvorile. Jedina osoba kojoj je ikada trebalo da se dokazujem jeste moja ćerka. To što sam dete dobila sa 13 godina nije automatski značilo da nisam bila sposobna da budem majka.

Ali Mišelino jedino breme nije samo činjenica da je postala majka sa 13 godina. Ona je kasnije ušavši u brak postala žrtva porodičnog nasilja, te je morala da pobegne tada sa svoje tri ćerke od muža nasilnika.

Sve detalje svog života kao mame i bake Mišel svakodnevno deli na "TikToku" i prvenstveno pokušava da ohrabri majke tinejdžerke, da im pomogne da se izbore sa stigmom i da im da nadu da mogu da stvore najbolji mogući život.

Stil / Ona

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs