Šta rade deca Žarka Lauševića: Kažu da je ćerka uradila ovu šok stvar, sinu se svi dive, a najmlađa je prava lepotica

Iza Žarka Lauševića ostalo je troje naslednika iz dva braka, svi su izrasli u poštene i uspešne ljude.

Porodica
14:32h
Šta rade deca Žarka Lauševića: Kažu da je ćerka uradila ovu šok stvar, sinu se svi dive, a najmlađa je prava lepotica
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Žarko Laušević je bio izuzetno talentovan i harizmatičan glumac, poznat po svojoj sposobnosti da duboko prodre u likove i predstavi ih na autentičan i emotivan način. Njegov stil glume karakterisali su intenzitet, suptilnost i posvećenost detaljima, što je često rezultiralo upečatljivim i nezaboravnim izvedbama.

Naime, role koje je tumačio u filmovima kao što su "Boj na Kosovu" i "Kuduz" pokazale su da je i te kako znao da se nosi sa slojevitim likovima, dok su njegove uloge u pozorištu, poput Hamleta, demonstrirale njegovu duboku posvećenost klasičnom teatru.

Žarko Laušević
foto: preentscreen/Youtube

Uprkos turbulentnom privatnom životu i kontroverzama koje su ga pratile, Lauševićev talenat i umetnički doprinos nikada nisu bili dovedeni u pitanje. Njegova karijera, obeležena brojnim nagradama i priznanjima, svedoči o njegovom izuzetnom glumačkom umeću i trajnom uticaju na regionalnu kinematografiju i pozorište. Sa druge strane, naslednici su bi bili najveća snaka u momentima kada je mislio da je za njega život stao, nakon strašne tragedije koja se desila u Crnoj Gori 1993. godine na Cetinju.

Gde su danas i šta rade deca Žarka Lauševića?

Ni jedno do troje dece Žarka Lauševića nisu skloni medijskom eksponiranju, niti se pojavljuju na prestoničkim dohađajima, te svi žive i rade u Americi.

Asja je najstarije dete Žarka Lauševića i njegove prve supruge Maje. Godinama se priča da je promenila prezime, kako bi se zaštitila.

1 / 5 Foto: Promo

Poznato je da se Asja bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli iz Crne Gore, rodne zemlje njenog oca. Tamo je upoznala i sadašnjeg supruga, muzičara Nikolu Boškovića. Oni su se venčali 2014. godine, a potom su se preselili u Ameriku, gde je Asja provela najveći deo svog detinjstva.

Pored Asje, par je dobio i sina Dušana. Završio je, čak, doktorkse studije i bavi se umetnošću.

Anita Laušević
foto: Profimedia

Iz drugog braka sa Anitom čuveni glumac ima ćerku Janu.

Za najmlađu Janu kažu da je slika i prilika svog oca, a poznato je da se u inostranstvu bavi medijima. A kako izgleda i koje sve veštine poseduje možete OVDE pogledati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs