Kada je Petar ostavio Danijelu zbog ćerke svog najboljeg prijatelja svi su se šokirali: Zar je ljubav opravdanje za ovo?

Petar Grašo čeka drugo dete sa svojom novom izabranicom Hanom Huljić

Porodica
Kada je Petar ostavio Danijelu zbog ćerke svog najboljeg prijatelja svi su se šokirali: Zar je ljubav opravdanje za ovo?
Foto: preentscreen/Instagram

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić čekaju drugo dete.

Par je pre godinu i devet meseci dobio ćerku, kojoj su dali ime Alba, a sada stiže još jedna prinova u njihov dom, što je pevač i potvrdio.

Kako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnositi, detalje o trudnoći svoje supruge nije podelio sa medijima, te za sada nije poznato u kom je mesecu, kao ni da li znaju pol bebe.

Inače, Hana je ranije otkrila koliko uživa u majčinstvu.

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo porasti i možda sad jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život", rekla je o malenoj Albi.

Priznala je da njoj i Petru puno pomažu bake, ali je temelj porodice, ipak, ljubav između nje i Petra.

Inače kada je pre dve godine procurela vest o vezi Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane Huljić nakon njegovog raskida s Danijelom Martinović (50) nakon 24 godine javnost je bila šokirana, a mnogima je bila zanimljiva, nekima čak i malo degutantna povezanost ovo troje.

Naime, i Petar i Danijela poznaju Hanu otkad je bila mala devojčica. Danijela je 1993. bila pevačica grupe Magazin, koji je izdao album "Došlo vrijeme", a u spotu za istoimenu pesmu se pojavila trogodišnja Tončijeva ćerka.

Petar Grašo
foto: Ata Images / Printscreen Youtube/Grupa Magazin

Komentari na ovaj spot su tada bili veoma duhoviti:

-"I onda joj mazne Grašu 27 godina posle! Došlo vreme da i mala ljubav proba", glasio je jedan od njih.

-" Još kao devojčica, Hana je poručila Danijeli da će pevač biti njen", rekao je drugi, a neki su dodavali i tekst devojčici u spotu- "Trogodišnja Hana: "Samo se ti Danijela smej. Kad porastem Grašo je samo moj".

- Jedan od komentatora je i upozorio udate žene-"Znači devojke ako sumnjate u neku zgodnu komšinicu da vam moze preoteti dečka, pogledajte i ove u vrtiću. Raste to brzo, a mi starimo. Muškarci su pametni, sebični i vole da žive. Na kraju. Sve što se desi. Imaju izgovor. Najveći. Ljubav. Ljubav sve dopušta".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs