SUROVO

OVO IM NEĆE OPROSTITI: Petar Grašo i Hana odabrali ime za bebu koje je htela i Danijela!

Da li je Grašo namerno napravio ovaj potez samo da bi povredio bivšu partnerku?

Porodica
21:22h Autor:
OVO IM NEĆE OPROSTITI: Petar Grašo i Hana odabrali ime za bebu koje je htela i Danijela!
Foto: ATA Images

Krajem jula Petar Grašo i njegova supruga Hana trebalo bi da postanu roditelji devojčice, a sudeći po saznanju RTL Exkluziva, planiraju ćerki da daju ime Alba.

Hani je termin 23. jula, a ako bude porodila baš taj dan Petar navodno neće biti na porođaju jer tog datuma nastupa na Fusion festivalu u Splitu. I ne samo on, već i njegov svekar Tonči, a čini se da će porodično slavlje biti potpuno jer je zet Ivan art direktor festivala.

Ono što je u celoj priči još zanimljivije je da je ime koje je odabrao bračni par Grašo, upravo ono ime koje je svome detetu navodno htela da da Petrova bivša Danijela Martinović. Naime, ona je za IN Magazin 2014. godine rekla da joj je najveća želja da ona i Petar postanu roditelji te da su razgovarali o imenima za decu.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije – govorila je Danijela pre osam godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs