Zlatan Ibrahimović je rekao 1 rečenicu koja se odnosi na sve roditelje na svetu: Veće mudrosti od ove nema

Gostujući kod Pirsa Morgana, Zlatan Ibrahimović je rekao pregršt pametnih stvari, ali jedna rečenica se toliko istakla da su je ljudi masovno citirali

Porodica
Zlatan Ibrahimović je rekao 1 rečenicu koja se odnosi na sve roditelje na svetu: Veće mudrosti od ove nema
Foto: Printscreen/youtube

Kažu da nema samouverenije osobe na ovom svetu od Zlatana Ibrahimovića. "Kad kažem da sam Bog, ne šalim," je rečenica koja to dokazuje. Istina je da je on veoma inteligentan čovek koji zna ko je i šta je i koliko vredi.

"To sam što sam, savršen sam. Možda imam velik nosi, ali ja sam savršen. Treba da veruješ u to što si, a ti si savršen. Ako se sam sebi ne dopadaš, nećeš ni drugima. Nisam tu da mi drugi sude, ja sudim sam sebi, a iz mog ugla - ja sam savršen."

Zlatan Ibrahimović
foto: loren vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, u ovom sjajnom intervjuu koji je trajao sat i 45 minuta, on je rekao jedu rečenicu koja se odnosi na njegovog oca, a mnogi su se prepoznali u njoj. Naime, pričajući o tome kako je odrastao uz oca on je ovako rekao:

"Kada se on bori protiv mene, on se bori protiv sebe - to je ono što ne razume," kaže Zlatan koji tvrdi da je on preslikani otac, da imaju isti ego, te da zbog toga dolazi do sukoba.

"Sa ocem je isto kao i uvek, nisam bilizak sa njim kao sa majkom, jer smo obojica veliki egoisti. On me je napravio ovakvim kakav sam danas".

Zlatan Ibrahimović
foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Pored ostalih sjajnih izjava izdvajamo:

"Novac nije sreća, sreća je u momentu."

"Ja radim mnogo stvari, ali ne želim da to drugi vide."

"Postajući savršen postaješ pravi ti"

"Budi autentičan."

"Lav se ne poredi sa ljudima."

"Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda."

"Želite da se igrate sa vatrom? Ja ću biti vaša vatra, ali vi ćete se opeći. Kada kažem da sam Bog, da li misliš da se šalim ili ne? Ne šalim se".

"Biti negativac u filmu o Bondu? Uništio bih Bonda, ali jako sam skup, ne radim besplatno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs