Lena živi kao u bajci od kad se udala za 27 godina starijeg milijardera: Način na koji slavi rođendan deci raspamećuje

Manekenka Lena Perminova i milijarder Alexander Lebedev deci ispunjavaju sve želje, za 3 rođendan sina napravili su mu farmu

Porodica
10:17h
Lena živi kao u bajci od kad se udala za 27 godina starijeg milijardera: Način na koji slavi rođendan deci raspamećuje
Foto: Printscreen/instagram

Ruska manekenka, preduzetnica i influenserka, 37- godošnja Lena Perminova koja je udata za 27 godina starijeg milijardera Alexandera Lebedeva, na Instagramu je objavila niz snimaka i fotografija sa proslave rođendana sina Saše koji je napunio tri godine.

Čini se da je tema proslave bila farma pa je mališan za svoj poseban dan dobio ponija i mini svinje. Goste ja zabavljala maskota, a proslavu je obogatio i tobogan sa lopticama na dnu na kojem su deca uživala.

Zgodna plavuša poznata je po tome da na društvenim mrežama deli trenutke iz privatnog i porodičnog života, pa je tako u aprilu objavila fotografije sa proslave 10. rođendana svoje ćerke. Lena je tada zablistala u beloj haljinici dok je pozirala ispred raskošne rođendanske torte sa svojom decom.

Lena i njen suprug imaju četvoro dece. Prvo dete, sina Nikitu, dobili su kad je Lena imala svega 22 godine, a sin Igor stigao je dve godine kasnije. Zatim je 2014. rodila ćerku Arinu, a sina Sašu dobili su 2021.

Stil / Insider.story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs