PORODIČNO STABLO NAJVEĆE ESTRADNE PORODICE KOJA ŠOKIRA: Njih 2 imali GROZNE scene pred narodom, ona razvela čuvenog dasu

Porodica Đogani je veoma poznata na našoj muzočkoj i plesnoj sceni, ali i u svetu rijalitija, te im ni skandali nisu strani, a decenijama već njihovi odnosi intrigiraju javnost.

Porodica
20:17h Autor:
PORODIČNO STABLO NAJVEĆE ESTRADNE PORODICE KOJA ŠOKIRA: Njih 2 imali GROZNE scene pred narodom, ona razvela čuvenog dasu
Foto: Ata images / Printscreen Instagram - sladjadelibasic

Porodica Đogani dominirala je tokom devedesetih godina kako u plesu, tako i u muzici. Uz njihove hitove generacije i danas đuskaju, te već decenijama opstaju, uprkos novim trendovima. Čini se da su najaktivniji trenutno Đole i Vesna Đogani, dok je današnja omladina ponovo proslavila hitove koje je otpevala Anabela, Gagijeva bivša supruga, u grupi "Funky G".

Naime, prvi među jednakima u ovoj dinastiji je Đole Đogani, a za njim idu Gagi Đogani, rođeni Đoletov brat, ali i njihov bratanac Baki B3. Ništa manje nisu interesantne i njihove bivše i sadašnje supruge i izdanci, koji su slavu stekli uglavnom učešćem u rijalitijima.

"Kurir" je pre nekoliko godina napravio lozu Đoganijevih.

Roditelji najpoznatijih densera - otac Faik i majka Zeida - dobili su za života sedmoro dece.

Najstariji, ujedno i alfa i omega ove dinastije Hamit Đole Đogani prvi je zakoračio na estradnu scenu i postao sinonim za dens muziku na našim prostorima. Srpski Majkl Džekson se dva puta ženio - prvi brak je imao sa Slađom Delibašić (ćerke Silvija, Marinela i unuka Tija), a drugi, koji još traje, s Vesnom Đogani (sin Adriano i ćerka Laura).

Đogani
foto: Kurir

Đole je rastao sa još tri brata, a to su Isidor, Dario i najmlađi Gazmen - Gagi Đogani, ali i tri sestre - Nađom, Sanjom i Elizabetom.

Iako mnogi misle da je Bajrus Andrija Đogani (Baki B3) njihov rođeni brat, prevarili su se! Denser je njihov bratanac, jer mu je Isidor otac. Baki ima i brata Frimana i sestru Farki, koji nisu poznati javnosti, a i sam je roditelj troje dece - ćerke Anđele i sinova Matea i Manuela, koje je dobio iz brakova sa Ivanom i Bojanom.

Vesna Đogani i Slađa Delibašić i Đole Đogani
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Najintrigantniji u dinastiji Đogani jeste Gagi! Sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom denser ima dve ćerke - Lunu i Ninu! Bivša pevačica Fanki Džija se nakon razvoda ponovo udala, za Andreja Atijasa, i dobila još jednu ćerku, Blankicu.

Tu je i Dario, čiji je sin Adam Đogani, poznat javnosti iz sveta rijaliti programa.

Međutim, pravu pometnju u porodici napravila je Luna Đogani, koja je odnela i pobedu u rijalitiju "Zadruga". Naime, prvo je javnost ostala bez teksta kada je obelodanjeno da ulazi u takvu vrstu televizijskog formata, a onda je šokirala ponašanjem. Zaljubila se u pevača Slobu Radanovića, koji je u tom trenutku bio oženjen čovek. Pred kamerama je prevario suprugu Kiju i ozvaničio vezu sa Gagijevom naslednicom, ali ova ljubavna priča je bila kratkog daha. Potom su u rijaliti ušli i Lunini roditelji, te su izneli sav prljav veš iz porodice, a bilo je sve - od nasilja do prevara.

1 / 7 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Međutim, Luna je nakon svega okrenula novi list, u braku je sa Markom Miljkovićem, dugogodišnjim učesnikom rijalitija, a par ima dve ćerkice - Miu i Lanu.

U kakvom su srodstu sa setrama Aradinović, takođe, poznatim pevačicama?

Poznato je da su Edita i Indira Indi Aradinović u srodstvu sa Đoganijima, ali gotovo niko nije uspeo da raščivija šta im dođu. Njihova majka Florija je sestra od tetke Gagija, Isidora, Darija i Đoleta Đoganija, a atraktivnim pevačicama su ujaci. Naime, Florijina majka i majka popularnih densera Zeida su sestre bliznakinje.

Stil / Kurir

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Đogani