NAKON 25 GODINA SAZNALA SAM PORAŽAVAJUĆU ISTINU: Mama mi je podvalila OCA, a onda se desio neviđeni ŠOK

Devojka je posle 25 godina na neverovatan način saznala ko joj je otac i zanemela od šoka.

Porodica
NAKON 25 GODINA SAZNALA SAM PORAŽAVAJUĆU ISTINU: Mama mi je podvalila OCA, a onda se desio neviđeni ŠOK
Foto: Shutterstock

Žena po imenu Alison je ispričala svoju zamršenu priču. Počela je svoje pismo govoreći da ima 25 godina, da joj je tata umro kada je imala 8 godina.

"Pa, čovek za koga sam verovala da je moj tata."

Alisonina mama je izlazila sa drugim muškarcima nakon smrti njenog muža, ali se nikada nije preudala niti je imala ozbiljnu vezu sa bilo kim, tako da je žena u suštini bila bez oca od svoje 8. godine.

Zatim Alison pominje da je jednog dana njena životna priča dobila potpuno neočekivan preokret. Napisala je: "Pre dve nedelje, jedan čovek je došao na moj posao. Radim u bioskopu na kiosku. Tako je ušao ovaj čudni čovek i puštao je ljude da idu ispred njega u redu sve dok nisam završila konsultacije sa mušterijama sa kojima sam bila. U početku nisam ni obraćala mnogo pažnje na to, ali ovaj čovek je bio veoma nervozan i pokušavao je da razgovara sa mnom."

Devojka je bila zaista zbunjena i čak je počela pomalo da paniči. Ali čovek joj je postavio neka obična pitanja. Pitao je Alison šta bi mu ona savetovala da jede i pitao se kakve filmove voli. Delovao joj je prijateljski nastrojeno, ali stidljivo, a ona je samo bila ljubazna i vodila razgovor kao što bi trebalo da rade na poslu.

Napisala je: "Posle našeg malog pristojnog razgovora, otišao je, a ja ga nisam srela kada je njegov film bio gotov. Kada sam završila posao i došla kući, taj isti čovek je bio u mojoj dnevnoj sobi. Razgovarao je sa mojom majkom i to me je jednostavno prestrašilo. Moja mama se čudno ponašala, čak je počela da paniči kada sam pitala ko je taj čovek. Ona je zapravo samo govorila da on nije niko, a on već odlazi."

Alison je otkrila porodičnu tajnu koju je njena mama krila od nje svih ovih godina.

Nakon što je njena mama gurala stranca da ode, on nije želeo da ode i zapravo je počeo da razgovara sa Alison. Bio je veoma uporan i na kraju je rekao da neće otići dok ne razgovaraju i rekao da mama mora svojoj ćerki da kaže istinu.

"Pa, možete pogoditi možda, rekao je da je moj otac. Samo sam osetila snažno uvrtanje u stomaku. Moja majka je počela da luta i insistirala je da je moj tata koji je umro bio moj pravi tata. Stalno je ponavljala koliko me voli i brine o meni, i da to ne menja to. Samo sam vikala na nju da je mogla ranije da mi kaže da on nije moj biološki otac, ali ona je to držala u tajnosti."

Alison je pitala da li čovek govori istinu, a onda je njena majka počela da plače i da klima glavom. Alison je rekla da je tek u tom trenutku pogledala čoveka i primetila da on zaista toliko liči na nju. Pokušao je da razgovara sa njom i čak se zakleo da nikada nije znao da Alison postoji, ili bi bio u životu njegove ćerke.

Alison je upravo pitala svoju majku da li je čovek opasan ili otrovan bivši. Stranac je bio uvređen, a i njena mama ju je uveravala da to uopšte nije to. Oboje su hteli da sednu i razgovaraju, ali Alison se osećala tako ljuto i preplavljeno, pa je samo uzela svoje stvari i otišla.

Alison je konačno otkrila sve detalje o svom detinjstvu i pravom tati.

Alison je imala vremena da razmisli o stvarima i odlučila je da želi da zna celu priču. Vratila se kući i razgovarala sa mamom. Ispostavilo se da njen biološki otac zaista nikada nije bio loš čovek, a njena mama nije prevarila Alisoninog usvojitelja. Alison je napisala da je bila "slučajno dete" i da je njena majka zatrudnela sa njom dok ona to nije planirala.

Okolnosti su bile da Alisonina mama u to vreme nije ni znala tačno ime njenog pravog oca. Sve se ovo dogodilo pre nego što su društvene mreže postojale, tako da nije mogla da ga pronađe samo na mreži kao što svi mi danas možemo. Zato je donela odluku da sama odgaja ćerku.

Alisonina majka je takođe priznala da je bila jako uspaničena kada se pojavio Alisonin biološki tata jer je za nju on bukvalno bio samo čovek za koga je poznavala jednu noć pre mnogo godina. Žena nije znala ko je on sada niti bilo koje druge detalje o njegovom životu.

Što se tiče Alisoninog usvojitelja (čoveka koji ju je odgajao), njena mama je rekla da se udala za njega kada je Alison imala 3 godine. Zvanično ju je usvojio nakon što su se venčali. Alison je shvatila da nikada nije videla fotografije nje i njenog usvojitelja dok je bila beba. Samo slike sebe kao malog deteta i starijeg.

Alison je odlučila da ostane u kontaktu sa svojim biološkim tatom, ali stvari su išle teško.

Alison je odlučila da pozove svog biološkog oca i dogovori sastanak sa njim. Kada su se konačno upoznali, pitala ga je kako je uopšte saznao za nju. On je odgovorio da ima sina koji je samo 7 meseci mlađi od Alison. Dakle, njegova žena je učiteljica i naišla je na sliku koju je škola Alisonine ćerke postavila na svoju web stranicu.

Na toj fotografiji Alison je bila zajedno sa ćerkom i jasno joj se videlo lice. Žena njenog oca poslala je fotografiju svom tati, misleći da je Alison možda u srodstvu s njim jer su zaista ličili. Zatim je pronašao Alisonin Instagram, misleći da je u početku ćerka njegovog brata.

On i njegov brat nisu razgovarali više od 20 godina, tako da je ova verzija bila prilično prikladna. A onda je na Alisoninom Instagramu video sliku nje i njene mame i prepoznao je. Od tog trenutka znao je da je Alison njegova ćerka.

Najveća nevolja pojavila se nakon što je Alison upoznala svog polubrata.

"Moj bio tata mi je rekao da ima sina Rajana, koji je samo 7 meseci mlađi od mene. Bila sam veoma uzbuđena što sam ga upoznala, jer sam ozbiljno mislila da moram da izgradim te porodične veze sa svojim tatom i njegovom porodicom. Pretpostavljam da ćemo biti prijatelji sa Rajanom, barem ćemo komunicirati. Ali stvari su krenule udesno pri našem prvom susretu s njim."

Kada je Alison došla u kuću svog biološkog oca da upozna njegovu ženu Serenu i njegovog sina Rajana, bila je iznenađena koliko se Serena dobro ponašala prema njoj od početka. Žena je bila veoma srdačna i davala je komplimente Alison, takođe pokušavajući da pronađe zajedničku temu za razgovor. Ali Rajan je bio jednostavno histeričan, zvao bi Alison zlim imenima, od samog početka, pa je čak počeo da se ruga njenom izgledu, govoreći da je obučena kao "blagoumna žena".

Alison to nije mogla da podnese i prihvatila je činjenicu da je Rajan pod stresom, iako je odlučila da nikada više ne komunicira sa njim. Žena je pomislila da je to kraj njihove veze, kada je Rajan odjednom počeo da šalje poruke svim njenim prijateljima na Fejsbuku, govoreći im da Alison razbija njihovu porodicu i da ona nije ćerka već ljubavnica njegovog tate. Stalno je izmišljao prljave priče, i bilo mu je pravo zadovoljstvo gledati ljude kako prekidaju veze sa Alison, sramote je i prave nered od Alisoninog života.

Ona je otkrila da je Rajan još uvek juri, a on je nekako saznao gde radi i počeo da kontaktira i njene kolege. Ona ne zna šta da radi sada, jer iskreno želi da zadrži topao odnos sa svojim biološkim tatom i Serenom, ali Rajanovo ponašanje samo onemogućava sve to.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs