URADIO SAM DNK TEST I OTKRIO ONO ŠTO NI BOJA KOŽE NIJE MOGLA: Kad sam video s kim je mama varala oca zanemeo sam od ŠOKA

Ispovest muškarca koji je uradio dnk i otkrio tajnu koju je njegova majka krila, puna je šokantnih detalja.

Porodica
URADIO SAM DNK TEST I OTKRIO ONO ŠTO NI BOJA KOŽE NIJE MOGLA: Kad sam video s kim je mama varala oca zanemeo sam od ŠOKA
Foto: Shutterstock

Čovek je ostao šokiran nakon što je otkrio duboku, mračnu tajnu svoje bake nakon što je uradio DNK test kod kuće iz zabave. Objasnio je kako je iz hira naručio komplet za testiranje - ali je na kraju otkrio mračne tajne svoje porodice.

Nime, on je uspeo da otkrije tajnu svoje majke koju je ona uspela da čuva punih 19 godina. Objasnio je kako je uradio DNK test iz zabave dok je bio na fakultetu - ne očekujući da će saznati nešto što do sada već nije znao.

Ali, kada su stigli rezultati, doživeo je šok svog života saznavši da je "pola Evropljanin i pola Azijat". Na Reditu je ispričao celu svoju životnu priču, nije mogao da dođe sebi od šoka!

- Imam zaista sjajnu porodicu - majka mi ima 46, otac 50 godina i imam bliznakinje. Mi smo tipična srednja do gornja klasa porodice, ali nekada smo bili siromašni. Očev biznis je "eksplodirao" i potpuno promenio naše živote na bolje. Nismo savršena porodica, ali uvek smo tu jedni za druge i imam duboku vezu sa svojim roditeljima, s obzirom da smo tada živeli u paklu - ukratko je objasnio.

Nastavio je objašnjavajući kako je sa svojim prijateljima sa fakulteta odlučio da naruče DNK testove "iz zabave" - kako bi uporedili rezultate međusobno.

Pozvao oca i majku, pa kad je pomenuo test nastao muk

- Svima sam rekao da moji rezultati neće biti toliko uzbudljivi jer su mi oba roditelja Evropljani. Evo sada problema - ja sam samo pola Evropljanin, a druga polovina je iz Azije, uglavnom iz Kine i malo iz Indije. Potpuno sam siguran da niko u mojoj porodici nije odatle, i dobro poznajem svoje bake i dede - prenosi "Miror" priču ovog momka.

Iako ima tamniju boju kože od svojih roditelja i braće i sestara, nikada nije pomislio da to može biti zbog različite DNK strukture.

- Potpuno sam izvan sebe jer je moja majka prevarila mog oca. Zajedno su od svoje 18. godine. Između njih je bila samo iskrena ljubav, i mama je uvek podržavala oca u njegovim ambicioznim poduhvatima. Poludeo sam od straha, treba mi savet, bojim se da ću izgubiti oca kog obožavam. Pokušao sam da pomenem DNK testove kao nešto zabavno tokom video poziva sa roditeljima. Dok se otac nasmejao i rekao zašto da ne, mama je ostala tiha i promenila temu - priča on i dodaje:

- Nakon poziva, pre nego što sam počeo da učim malo, mama mi je poslala poruku. Suštinski me je ukorila zbog brige o glupostima kao što su ti testovi, umesto da budem usredsređen na učenje. Ovaj semestar nije bio moj najbolji, ali uvek sam imao dobre ocene i to nikada nije bila sporna tačka između nas. Doslovno mi je rekla da više ne pominjem tu ideju i da se samo usredsredim na učenje. Stvarno ne znam šta da mislim. Nikada nisam dobijao ovakve poruke od nje, nismo se često svađali i uvek sam joj bio blizak. Stvarno osećam kao da se nešto krije. Zaboravio bih na ovaj test i nazvao ga greškom. Ali zašto je onda reagovala tako, prokletstvo - pitao je on na kraju.

"Da nisi možda usvojen?"

Dok je većina korisnika sugerisali da bi trebalo da porazgovara sa svojom mamom licem u lice, drugi su pokušali da dođu do drugih mogućih objašnjenja za njegove rezultate. Jedan korisnik je rekao: "Moguće je da je možda neki deda ili baka sakrio istinu ili da je neko usvojen."

Drugi korisnik je dodao: "Prvo, ponovite test. Drugo, počeo bih sa svojom mamom. Mogu da zamislim bar pet verzija koje nisu priča 'mama je prevarila tatu, a on nije znao'."

Treći korisnik je rekao: "Ponovio bih test. Zatim bih možda razgovarao sa svojom mamom. Prevara nije jedino moguće objašnjenje ovde. Vaši roditelji su možda imali problema sa začećem. Jeste li sto posto sigurni da niste usvojeni?"

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs