EVO KAKO IZGLEDAJU I ŠTA RADE ĆERKE DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRONIJEVIĆ: Mlađa je ista OTAC, starija kopija MAJKE

Ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović izrasle su u prave lepotice, a obrazovanje im je na prvom mestu.

Porodica
Autor:
EVO KAKO IZGLEDAJU I ŠTA RADE ĆERKE DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRONIJEVIĆ: Mlađa je ista OTAC, starija kopija MAJKE
Ana i Dragan, Foto: Kurir Arhiva

Dragan Mićanović još od vanvremenske uloge u filmu "Lajanje na zvezde" ponosno nosi titulu najvećeg šmekera na glumačkoj sceni. Sa druge strane, Ana Sofrenović je na filmskom platnu uvek delovala očaravajući, te je publika iz sala izlazila potpuno opčinjena. Kada je javnost saznala da su otpočeli romansu krajem devedesetih, postali su omiljeni par.

I iako su svi mislila da je njihova ljubavna priča ona koja traje do kraja života, sve je rastužila vest da se razvode, koja je preplavila novine 2011.

Međutim, na prvom mestu su im ostale sve ćerke, kao kruna njihovog braka o kojima se zajedno staraju sve ove godine.

Starija Draganova ćerka Iva ima 25 godina i ne živi u Srbiji. Ona je s početka studija otišla u Sloveniju, gde je učila, a sada i završava studije i sve je izvesnije da će krenuti stopama svojih roditelja.

Mnogi su primetili da veoma liči na svoju majku Anu, koja je svojevremeno važila za najlepšu domaću glumicu. Obožava da putuje, te često deli na svojim društvenim mrežama kadrove sa luksuznih destinacija i evropskih gradova.

Dragan Mićanović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Za razliku od starije sestre, Draganovu mlađu ćerku Lenu smo imali više puta priliku da vidimo u medijima. Tata ju je ponosno pokazao na jednom prestoničkom događaju.

Lena ima 18 godina i trenutno pohađa srednju školu. Po domaćim medijima se pisalo da gaji, takođe, veliku ljubav prema putovanjima i stranim jezicim. Mnogi kažu da lepa Lena likom dosta podseća na tatu Dragana.

Krah braka

Dragan i Ana su bili najpopularnij par na našim prostorima. Oboje u usponu, zasenili bi sve, gde god bi se pojavili.

Dragan se 1998. godine oženio glumicom Anom Sofrenović sa kojom se dugo zabavljao. Venčali su se u ponoć samo u prisustvu roditelja. Iste godine su dobili ćerku Ivu, a šest godina kasnije Lenu. U braku su proveli 13 godine.

Posle bombardovanja 1999. godine Dragan je sa porodicom otišao u London. Prvih šest meseci nije mogao da nađe posao. Pošto su potrošili sav novac, malo mu je falilo da se prijavi da bude perač prozora. Otišao je na audiciju za Gloub teatar i dobio je ulogu Fortinbrasa u predstavi „Hamlet“.

1 / 5 Foto: Kurir / Dado Đilas, Kurir / Dragan Kadić

Tako je započeo inostranu karijeru. Najviše je glumio u serijama i filmovima britanske produkcije.

Sve je iznenadilo kada su obelodanili 2011. godine da se razvode. Razlaz je prošao u miru, bez ikakvih skandala, a oni su ostali sjajn tandem koji podjednako brine o ćerkama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs