SVEKAR BIO UBEĐEN DA SNAJA VARA SINA I ZAHTEVAO DA URADE DNK TEST: Očekivao potvrdu sumnja, a desio se neverovatan OBRT

Neke istine i te kako mogu da nas iznenade

Porodica
09:39h Autor:
SVEKAR BIO UBEĐEN DA SNAJA VARA SINA I ZAHTEVAO DA URADE DNK TEST: Očekivao potvrdu sumnja, a desio se neverovatan OBRT
Foto: Shutterstock

Nije retkost da roditelji mladenaca ne budu zadovoljni bračnim izborom svoje dece. Ali, isto tako nije retkost ni da sukobi između snaje i roditelja njenog muža, odnosno zeta i roditelja njegove žene eskaliraju.

Jedna žena je podelila svoju priču o tome kako je test očinstva izazvao pravi haos u porodici. Priznala je da su ona i njen suprug test uradili samo zato što je svekar insistirao na tome, te je ispričala kako su bili besni kada ih je prvi put pitao da to urade.

beba
foto: Shutterstock

- U porodici mog supruga nasledstvo se prenosi sa dede na unuka. Moj svekar je iz samo njemu znanih razloga posumnjao da sam varala muža i da sam iz te afere rodila sina kojeg sam, navodno, poturila mužu kao da je njegovo dete. Svekar je pretio da neće ostaviti nasledstvo našem dečaku dok ne odvedemo dete na DNK test. Moj suprug je bio veoma neprijatan prema svom ocu i tad smo prekinuli svaki kontakt sa njim – ispričala je žena koja je insistirala na anonimnosti.

Ali, nekoliko godina kasnije svekar je zatražio da se vrati u njihove živote, uz zahtev za testom očinstva kako bi unuku prepisao svu imovinu.

- Moj suprug i ja smo razgovarali o tome i pristali smo na DNK test. Uslov koji smo postavili svekru bio je da odmah prepiše unuku sve što ima. On je pristao i uradili smo pouzdan i privatni test – navodi dalje ova žena.

Žena
foto: Shutterstock

Rezultati koje niko od njih nije mogao da zamisli

Ali, niko nije bio spreman za ono što se desilo nakon toga. Naime, DNK test je pokazao da je dečak zaista biološki sin svojih roditelja, ali da nije u srodstvu sa mnogim rođacima po očevoj liniji.

- To je navelo mog svekra da brutalno optuži svoju bivšu ženu za preljubu, tvrdeći da test pokazuje da je moj suprug vanbračno dete. Jedva smo ga ubedili da uradi DNK sa sinom. Ispostavilo se da mu on jeste biološki otac, ali da je moj svekar rastao uz čoveka koji mu nije bio biološki otac, što on nije znao. U porodici je nastao haos, jer niko nije mogao ni da pretpostavi kakva je mračna porodična tajna bila skrivana decenijama – nastavila je ova žena.

Žena
foto: Shutterstock

Svekar tvrdio da je snaja neverna

Ona je otkrila da je tek posle tog otkrića svekar bio izuzetno neprijatan prema njoj, ali da ona vise nije reagovala na njegove opaske. Tražio je, uizmeđu ostalog, da snaja bude ljuabznija prema njemu, jer je njenom sinu ostavio pozamašno nasledstvo.

Na forumu Reddit, gde je osvanula ova neverovatna priča, čitaoci su zdušno stali u odbranu žene.

- Dakle, čovek upada u vaše živote zahtevajući test očinstva, optužuje vas za bračnu prevaru, ali vi treba da budete ljubazniji prema njemu?!

- Vaš svekar bi trebalo da promeni stav. Nisam siguran zašto biste želeli da nastavite da tolerišete nekoga poput njega u svom životu – bili su neki od komentara ispod ove ispovesti.

Jedan pratilac na Redditu prokomentarisao je kako DNK dokaz o očinstvu nije ujedno i dokaz da je neko dobar roditelj, piše Srećna Republika.

- Testovi za utvrđivanje očinstva ne čine te ocem, već to što si uvek tu za dete. Budite oprezni ubuduće kad je reč o komunikaciji sa Vašim svekrom. Znate već da narcisi nikad ne vole da gube – glasio je komentar posle kog je diskusija na ovu temu ove ispovesti prekinuta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs