NJOJ ŽENE PLAĆAJU ENORMNE SVOTE NOVCA SAMO KAKO BI PROVERILA DA LI IH MUŽEVI VARAJU: Neverovatno otkriva sva neverstva

Karolina Leker u poslednje vreme radi kao ljubavni detektiv i testira vernost muževa, za šta joj žene plaćaju ogromne svote

Lifestyle
01:02h Autor:
NJOJ ŽENE PLAĆAJU ENORMNE SVOTE NOVCA SAMO KAKO BI PROVERILA DA LI IH MUŽEVI VARAJU: Neverovatno otkriva sva neverstva
Karolina Leker, Foto: Printscreen Instagram - carollekker

Plejboj model Karolina Leker postala je zanimljiva javnosti zbog svoje neobične profesije ljubavnog detektiva. Naime, sve je počelo kao opklada sa drugaricama, koje je nagovorila da testiraju sa njom svoje partnere i njihovu vernost, a onda se ispostavilo da po slučaju može da zaradi skoro 2 hiljade evra i to samo ako uspe da "izazove" prevaru.

Naime, Kerolina radi tako što otvori slučaj i prikupi potrebne podatke, a to su telefonski broj muškarca kojeg proverava i njegov Instagram nalog. Radi se o tome da nju kontaktiraju žene širom sveta kako bi proverile vernost njihovih partnera.

Karolina Leker
foto: Printscreen/instagram

Honorar dobije samo ukoliko flert urodi plodom, odnosno ako uspe da dogovori vreme i mesto sastanka. Ali, ukoliko muškarac odbije dejt, ona ne uzima novac i tu se sve završava.

Pogađate kako se većina slučajeva završila?

Naravano, ona uglavnom uspeva da zaradi novac koji ulaže u sebe i estetske korekcije.

- Nemam mnogo iskustava sa pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba nastavljati sa planom, jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima - objasnila je ona.

Iako joj se isprva nije dopalo to što treba da zarađuje na tuđoj nesreći, shvatila da je da će ženama, zapravo, pomoći da saznaju istinu o svojim partnerima.

- U početku sam se bojala jer sam jednom porukom već ulazila u život potpuno nepoznate osobe... Ne bih rekla da je to direktna prevara, jer ja sa njima nemam nikakav fizički kontakt. U nekim slučajevima žene već traže razlog za raskid, ali nemaju dokaze kakvi su im potrebni. Verujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se pojave u svakom trenutku - kaže ova lepotica.

Male laži često ukazuju ​​na varalicu; prevarant će, na primer, uvek reći da je solo i da se ni sa kim ne viđa i biće pristupačan. Ako voli da se upoznaje i povezuje ​​sa novim ljudima, obično želi i da vara, objasnila je ona.

- Verujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se dogode u svakom trenutku. Imam poseban način na koji razgovoram sa svakim klijentom, pošto sam u konstantnom kontaktu sa njegovom ženom ili devojkom, to mi obezbeđuje sve potrebne informacije neophodne da ga zbunim i testiram - kaže za kraj Karolina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs