HANA JE SAZNALA DA JE TRUDNA KADA JOJ JE 50 MINUTA PRED POROĐAJ PUKAO VODENJAK: "Pila sam i kontraceptivne pilule"

"Nisam znala da sam trudna sve dok mi nije pukao vodenjak, a pila sam kontraceptivne pilule"

Porodica
12:36h Autor:
HANA JE SAZNALA DA JE TRUDNA KADA JOJ JE 50 MINUTA PRED POROĐAJ PUKAO VODENJAK: "Pila sam i kontraceptivne pilule"
Saznala je da je trudna pred porođaj, Foto: printscreen/tiktok/ h.anviolet

Hana Violet (25) je samohrana majka petogodišnje devojčice. Na svom TikTok profilu često objavljuje klipove na temu iznenadnog rođenja njene ćerkice.

Tvrdi da ju je trudnoća iznenadila jer je sve vreme koristila i pilule za kontracepciju a saznala je da je trudna 50 minuta pred sam porođaj.

Jedno jutro se probudila sa bolovima u stomaku i leđima pa ju je porodica brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slepog creva. Kada je primljena na hitnu, ubrzo je postalo jasno da će se uskoro poroditi.

"Tata me to jutro pronašao u kupatilu dok sam se grčila od bolova. Pozvali su hitnu i rekli su nam da je moguće da imam upalu slepog creva. Stigli smo u bolnicu i treba li su da mi izvade krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće" , ispričala je Hana u videu.

Ubrzo je svima u bolnici postalo jasno da se Hana pripema za porođaj.

"Dolazimo u bolnicu i žele da mi izvade krv, ali previše me boli da ostanem mirna. Dve sekunde kasnije pukao mi je vodenjak i tada su mi rekli da zapravo imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa, rekli su im da će postati baka i deka," priseća se Hana.

Dodaje da je tražila da mama bude sa njom na porođaju, a da je tata ostao u čekaonici i zvao njenog brata kako bi mu rekao što se dešava, prenosi 24sata.hr

"50 minuta nakon toga rodila sam devojčicu" - rekla je.

Hana Violet
foto: printscreen/tiktok/ h.anviolet

U komentarima ispod videa oglasile su se žene koje su prošle kroz slično iskustvo. Uprkos pilulama, ostale su trudne i saznale za to tek nakon nekoliko nedelja.

"Ja sam saznala tek u 27. nedelji trudnoće" , napisala je jedna.

"Uprkos pilulama, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji" , dodala je druga.

Hana ima podeljena mišljenja što se tiče iskustva sa medicinskim timom koji je bio zadužen za brigu o njoj.

"Porodila sam se 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala provesti dva dana u bolnici sa babicama od kojih nisam imala nikakvu podršku" , rekla je u jednom od prethodnih videa.

U drugom videu se zahvalila medicinskoj sestri koja se brinula o njoj.

"Bolničarki koja je ostala uz mene sve vreme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tokom porođaja - nikad te neću zaboraviti", poručila je.

(Stil/24sata)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs