DOBILA SAM DECU SA DRUGIM ZA VREME BRAKA, ALI MUŽ I JA SREĆNO ŽIVIMO VEĆ 40 GODINA: Neverovatna ljubavna priča Hrvatice

Priča žene koja je u braku dobila decu sa drugim ostavlja bez teksta, ali tvrdi da živi srećno sa mužem!

Porodica
15:10h Autor:
DOBILA SAM DECU SA DRUGIM ZA VREME BRAKA, ALI MUŽ I JA SREĆNO ŽIVIMO VEĆ 40 GODINA: Neverovatna ljubavna priča Hrvatice
Foto: Shuterstock

Ne postoje dve iste porodice na ovom svetu, a obično one koje izgledaju najsavršenije kriju nezamislive tajne i probleme. Upravo priča jedne žene iz Hrvatske (61) oslikava takvu situaciju. Posle njene priče su mnogi zanemeli, pitajući se kako je tako nešto moguće. Reč je o visokoobrazovana osoba koja živi na primorju i još uvek radi.

Naime, udala se za čoveka kojeg je beksrajno volela, sa njim je htela da osnuje svoj dom u kojem će sa suprugom odgajati naslednike uz puno ljubavi.

„Udala sam se iz ljubavi, na četvrtoj godini fakulteta. Naravno, nismo odmah hteli decu. Stvorili smo topli dom i kada smo želeli dete, jednostavno nije išlo. Svi pregledi su bili u redu. Rekli su nam da samo treba da budemo strpljivi“, započela je ispovest.

Žena, Zabrinuta žena, Tužna žena
foto: Shuterstock

Ali strpljenje nije bilo dovoljno i nakon devet godina braka, Mirjana je, potpuno neplanirano, imala aferu sa drugim muškarcem. Desilo se to na seminaru koji je pohađala poslovno, daleko od grada u kojem živi sa suprugom.

Sviđalo mi se njegovo društvo i tako smo završili u sobi. Tih nekoliko dana je bilo lepo. Vratila sam se kući i posle nekog vremena sam shvatila da sam trudna. Nisam nastavio komunikaciju sa tim čovekom. Rodila se ćerka, suprug i ja smo bili presrećni. Našoj ljubavi, našoj sreći nije bilo kraja. Dok je odrastala, čak su govorili da liči na mog muža“, poverava se Hrvatica.

Žena, Zabrinuta žena, Tužna žena
foto: Shuterstock

Mirjana je još samo poslovno upoznala biološkog oca svog deteta, ali nije ulazila u intimnost sa njim. Međutim, posle nekoliko godina oboje su se našli na drugom kontinentu. Nakratko su obnovili svoju strast, a na je opet ostala u drugom stanju.

Moja deca su rođeni brat i sestra. Muž je srećan. Čovek koji je služio svrsi nema pojma. Ima ženu i decu. Ne idem više na seminare. Sada idu mlade kolege. Imam dobrog muža, decu, dobar brak i tajnu koja ide sa mnom u grob. Ne treba mi ničiji sud. Dovoljno mi je da živim sa tom tajnom. Ne znam šta muž misli. Nikada nije davao nikakve naznake da je bilo šta naslutio“, zaključuje Mirjana za "Moje vrijeme", očigledno zadovoljna onim što joj je život pružio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs