VARAO ŽENU SA TAŠTOM 22 GODINE: "Napravio je dete i meni i njoj u razmaku od nekoliko dana, ćerka ih zatekla na gomili"

Čovek je varao ženu sa njenom majkom 22 godine i napravio im decu u isto vreme.

Porodica
VARAO ŽENU SA TAŠTOM 22 GODINE: "Napravio je dete i meni i njoj u razmaku od nekoliko dana, ćerka ih zatekla na gomili"
Foto: Shutterstock

Jedna žena ostala je u šoku nakon što je DNK test otkrio da je njen suprug imao tajnu aferu s njenom majkom dugu 22 godine. Da stvar bude još gora, njena majka je zatrudnela sa njenim suprugom i rodila joj braću.

"Sa svojim 39-godišnjim mužem sam od naše 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 i preselili smo se kod mojih roditelja. Ubrzo nakon što smo dobili najstariju ćerku venčali smo se i preselili na ranč mog pokojnog dede koji je bio odmah do kuće mojih roditelja. Moji baka i deda sagradili su kuću do mojih roditelja kad su otišli u penziju. Moji roditelji odlučili su da nam dopuste da živimo u ovoj kući i rekli da će ovo da bude moje nasleže", napisala je u objavi na "Reditu".

Bol, Žena, Devojka
foto: Andrew Angelov / Alamy / Alamy / Profimedia

Ispričala je da je sve bilo savršeno, da je njihov brak bio zaista dobar. Kupovali su jedno drugome poklone i zajedno izlazili. Ali, čitav njen svet se srušio kad je jednog dana zatekla supruga u krevetu sa svojom majkom. Majka je počela da vrišti na nju da izađe, što ju je još više potreslo.

- Nažalost, moja najstarija ćerka takođe je bila kući u svojoj spavaćoj sobi i videla je svoju baku kako gola trči van. Bila je skrhana. Otišla je kod moje sestre. Pitala sam muža da mi kaže istinu. Priznao mi je da ga je moja mama zavela kad smo imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Kada sam shvatila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogla da budu deca mog supruga, još više sam se šokirala. Sve sam ispričala ocu. Naterala sam muža da prizna i moj tata je bio skrhan kada je saznao. On i moja mama su takođe bili zajedno od srednje škole. Izbacio ju je iz kuće i tražio DNK test za moju braću blizance i najmlađeg brata. Blizanci su biološka deca mog supruga. Izbacila sam ga iz kuće - dodala je.

Ona i njen otac sada pokušavaju da prodaju svoje kuće kako bi zajedno kupili veću nekretninu na drugom mestu, prenosi "Večernji list".

Napravio dete i njoj i majci u razmaku od nekoliko dana

Žena je takođe rekla da je shvatila da je njen suprug napravio dete njoj i njenoj majci u razmaku od samo nekoliko dana.

- Iznimno sam ogorčena i ljuta na svoju majku. Moja braća blizanci, jedna od mojih sestara i cela porodica mog bivšeg nisu u kontaktu sa mnom i mojom decom. Idem na terapije od januara a i moje dvoje starije dece takođe idu na individualnu terapiju - ispričala je.

(Stil/ Večernji.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs