OTKRILA SAM DA "BEZGREŠNI" MUŽ BESRAMNO VARA MOJU DRUGARICU: Kada sam joj rekla ISTINU, njen odgovor me UNIŠTIO

Ispovest jedne žene o tome kako je rekla drugarici da je muž vara prenosimo vam u celosti

Ljubav
Autor:
OTKRILA SAM DA "BEZGREŠNI" MUŽ BESRAMNO VARA MOJU DRUGARICU: Kada sam joj rekla ISTINU, njen odgovor me UNIŠTIO
Foto: Shutterstock

"Preko 20 godina sam najbolja prijateljica sa ženom po imenu Sara. Još kada smo bile u osnovnoj školi počele smo da se družimo. Naše prijateljstvo je bilo neraskidivo.

Ona je bila tu kada sam upoznala svog budućeg muža, a i onda kada sam se od istog razvela.

I ja sam bila tu za nju. Kada je Sara upoznala svoju ljubav i kasnije se udala za njega, ja sam bila upućena u svaki njihov korak. Čak su njih dvoje često dolazili kod nas i ostajali za vikend.

Njen muž mi je bio kao brat, dok sam Saru doživljavala kao rođenu sestru. Kada su njih dvoje dobili ćerku, bilo je prirodno da joj ja budem kuma.

Bilo je to divno prijateljstvo sve do momenta kada sam ja uhvatila Sarinog muža u preljubi.

Taj dan je promenio moj život iz korena.

Još uvek se sećam momenta kada sam sa koleginicama sa posla izašla na piće u jedan klub u koji nikad ne izlazim. Tu sam videla Sarinog muža kako sedi leđima okrenut meni. Ljubio je ženu vatreno crvene kose. Ta žena očigledno nije bila Sara.

Par, Sreća, Uspeh, ljubav
foto: Shutterstock

Ali kada se žena okrenula ka meni, videla sam da je odnekud poznajem. Verovali ili ne, čak i Sara je znala tu ženu. To je bila njena drugarica sa fakulteta sa kojom se Sara stalno čula i povremeno družila.

Ne mogu da vam opišem taj momenat šoka i nemoći. Došlo mi je da ih fizički razdvojim, a onda pozovem Saru i suočim ih sa istinom.

Naravno da nisam ništa od toga uradila. Samo sam skamenjena sedela u kafiću dok mi se svet rušio. Bilo mi je kao da sam sopstvenog muža uhvatila u preljubi.

Nisam znala šta da radim i da li ili kako da kažem Sari. Nedelju dana sam bila totalno izgubljena i stalno sam mislila o tome kako Sara živi sa čovekom koji je vara, koji je laže, koji se pretvara...

Žena, Tuga, Lice
foto: Shutterstock

Odlučila sam se da joj kažem iz jednog razloga, da sam ja na njenom mestu volela bih da mi drugarica kaže istinu!

Međutim nisam očekivala da će Sara reagovati tako kako je reagovala.

Tih sedam dana koliko sam se razmišljala o njoj, raspitivala sma se okolo o njenom mužu i njegovoj aferi. Na moju zapanjenost otkrila sam da čovek vara Saru punih pet godina!!!

Kada sam sve to rekla Sari, ona je počela da vrišti na mene govoreći mi da mi ne veruje. "Ti si zlobna žena i žao ti je što ja imam dobar brak dok si ti razvedena".

Žena, Devojka, Tuga, Leto
foto: Shutterstock

Kada mi je to rekla, šokirano sam gledala u nju. Nakon par minuta sam izašla iz njene kuće i nisam se vratila. Čekala sam da me pozove i da se izvini, ali ona to nije uradila.

Da situacija bude još gora, Sara je nastavila da živi sa preljubnikom kao da se ništa nije ni desilo.

Uopšte se više ne viđamo. Ona beži od mene kao đavo od krsta dok se davi u sopstvenoj laži.

Teško mi je da je gledam takvu i ne znam kako da joj pomognem."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs