KAŽU DA JE NAJMLAĐI BRAT FILIPA ŽIVOJINOVIĆA NEUPOREDIVO BOLJI DASA: Ima telo Apolona, šeta PRELEPU curu, a evo šta radi

Najmlađi brat Filipa Živojinovića uspešan je košarkaš, a gde god se pojavi, ugrade pažnju svih prisutnih neodoljivim stasom.

Porodica
13:14h Autor:
KAŽU DA JE NAJMLAĐI BRAT FILIPA ŽIVOJINOVIĆA NEUPOREDIVO BOLJI DASA: Ima telo Apolona, šeta PRELEPU curu, a evo šta radi
Filip Živojinović sa majkom, Foto: ATA Images

Filip Živojinović je odrastao u poznatoj porodici i od malih nogu je pod svetlima reflektora, te se o njemu gotovo sve zna. Ali, javnosti je sve interesantniji njegov mlađi brat Mario, koji se bavi košarkom. Naime, ovaj mladić je izrasato u veoma zgodnog frajera koji ostavlja devojke bez daha.

Osim braće Stefana i Viktora, Filip ima i brata i sestru po majci - Maria i Ivu, o čijem privatnom životu se ne zna puno toga.

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović
foto: ATA Images

Njihova mama Zorica rođena je u Beogradu, pohađala je Petu beogradsku gimnaziju, a nakon toga Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

O životu prve supruge slavnog tenisera se vrlo malo zna, ali je u fokus javnosti dospela ranih 80-ih godina 20. veka zbog braka sa Bobom Živojinovićem. Par je 1985. godine dobio sina Filipa. Ubrzo su se razveli, a teniser se venčao sa pevačicom Lepom Brenom. Zorica se nakon toga preselila u Ameriku. Upoznala je bivšeg košarkaša Ivu Nakića sa kojim je dobila ćerku Ivu i sina Maria.

Mario je rođen 2001. godine, a čim je malo stasao, krenuo je očevim stopama. Ljubav prema košarci je bila jača od svega, te se ovom sportu profesionalno posvetio. Juniorsku karijeru je započeo u Zemunu. Bio je član Reala iz Madrida, Ostendea, Andore i drugih klubova, a od 2022. godine nastupa u dresu Igokea iz Aleksandrovca.

Iako je među braćom razlika 16 godima, to im ne predstavlja nikakav problem, oduvek imaju veoma blizak odnos, a Filip je mu je velika podrška u svemu što radi, kao i veliki vetar u leđa u svim ključnim momentima u karijeri.

- Mi smo ceo život ponosni na tebe, a danas presrećni što si dobio sve što zaslužuješ. Od malog dečaka do juniorskog šampiona EVROPE i MVP-a finala Eurolige. Volimo te i jedva čekamo da se radujemo svim tvojim budućim pobedama. MVP, moj brat- istalakao je Filip jednom prilikom.

Ovaj 22- godišnjak je izrasao u pravog šmekera, a isklesani mišićima i šarmantnim osmehom privlači pažnju gde god se pojavi.

Mario Nakić
foto: Printscreen Instagram / mario7nakic

Šuška se da je njegovo srce ukrala prelepa mlada teniserka Lena Karlovčan, mada ovi navodi još uvek nisu potvrđeni. Svakako, sigurni smo da mnoge pripadnice nežnijeg pola maštaju o njemu.

Na društvenim mrežama se mogu počitati brojni komplimenti na njegov račun, a posebno se izdvaja onaj da mu brada sjajno stoji, te da je sa njom neodoljivo muževan.

1 / 5 Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs