MOJ SIN SE OŽENIO RASPUŠTENICOM, 18 GODINA MLAĐOM OD NJEGA: Profućkala je sve što je zaradio, ali to nije NAJGORE

Ispovest žene čiji se sin oženio sa raspuštenicom krije neverovatne detalje.

Porodica
Autor:
MOJ SIN SE OŽENIO RASPUŠTENICOM, 18 GODINA MLAĐOM OD NJEGA: Profućkala je sve što je zaradio, ali to nije NAJGORE
Ispovest žene čiji se sin oženio sa raspuštenicom, Foto: Shutterstock / Ilustracija

Odnosi svekrve i snaje često su zategnuti i nezgodni, a do koje mere netrepeljivost ide, govore razni slučajevi kojih je sve više.

Gospođa Senka, koja je davno otišla iz rodne Hrvatske da bi zarađivala za život u Nemačkoj, sada je u penziji i ima 77 godina. Njen sin se kasno oženio, tek sa četrdeset godina, i to mnogo mlađom devojkom iz njenog rodnog sela. Nije zadovoljna njome, jer je došla kod njih u Nemačku i nije htela ništa da radi. Svoju ispovest podelila je za portal Moje Vrijeme.

"Moj sin je odrastao u Nemačkoj, bio je prilično rezervisan kada su devojke u pitanju. Oženio se sa 39 godina seljankom, 18 godina mlađom od sebe, a oko nje su mu pomagali prijatelji. Ona je tada već bila razvedena i imala dvoje dece koje je on prihvatio i odgajao kao da su svoja", ispričala je ona.

Nemačka
foto: Profimedia

Gospođa Senka ispričala je da je bilo jako teško gledati sve te godine kada je dolazila sa njim u Nemačku i nije htela da radi.

"Prvih godina je samo farbala nokte, šminkala se, kuvala ručak samo u vreme večere, pušila i pila kafu sa svojim takozvanim drugaricama. Počela je da kuva i čisti tek kada se moj sin vraćao kući s posla. Potrošila je njegov novac na svoju porodicu, pa je za nekoliko godina potrošila ono što je on decenijama štedeo", opisala je ona.

Sin je i dalje zaljubljen

"Moj sin je i dalje toliko zaljubljen u nju da odobrava i klima glavom na sve što ona kaže. Nikad mi se nije sviđalo što je moj sin oženio nju. Ali on je srećan, pa mi je nekako lakše. Uvek sam verovala da se moja snaja udala za mog sina samo da bi došla u Nemačku", objašnjava ona.

Međutim, njen sin je u braku već 21 godinu, pa je morala da se pomiri sa njegovim izborom.

"A ipak, još uvek nosim gorčinu u sebi i još uvek ne mogu da se pomirim sa njom. Volim svog unuka i to mi daje snagu da ne pokažem svoje negodovanje. Ne mešam se u brak, prihvatam ga takvog kakav jeste i sa tim sam živela sve ove godine", priznala je ona.

Naša snaja je odvukla našu decu iz sela

Ružica je shrvana jer im sin i snaja okreću leđa, ne dozvoljavaju im ni da vide decu. Smatra da je za sve uglavnom kriva snaja.

"Imamo troje unučadi, a trećeg nismo ni upoznali. Snaja je čak uspela da ih izvuče iz sela. Dobili su kuću od bake, nedaleko od nas, i potpuno je uništili i otišli ​​da žive na drugom mestu. Snaja uopšte ne želi da radi, a ne trudi se ni da deci nešto skuva. Ponekad ih vidimo da dolaze u tu kuću, ali prolaze pored nas kao tursko groblje", ispričala je nesrećna žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs