Velika greška

NE OTKRIVAJTE BRAČNE TAJNE: Neke stvari je mnogo bolje PREĆUTATI da vam se kasnije ne bi OBILE O GLAVU

Ovakve tajne je najbolje zadržati za sebe i ne otkrivati nikome!

Porodica
Autor:
NE OTKRIVAJTE BRAČNE TAJNE: Neke stvari je mnogo bolje PREĆUTATI da vam se kasnije ne bi OBILE O GLAVU
Bračne tajne koje treba da prećutite., Foto: Shutterstock

Ne kaže se džaba da treba znati kad se jezik drži za zubima. Zbog svog dobra. Dugačak jezik i odavanje tajni može da vas košta prijateljstva ili, u gorem slučaju, i braka. Lepo je ponekad upitati prijateljicu za poneki savet, ali laprdavost nikad nje nikome ništa dobro donela, naročito ako ste od onih koja voli da "druka" muža. To će vam se kad-tad obiti o glavu. Zato vam donosimo nekoliko bračnih tajni, koje je, za dobrobit vaše bračne zajednice, najbolje zadržati za sebe.

Tajna, Par, Ljubavni par
foto: Shutterstock

Mislite da je vaš suprug budala

U redu je da pomenete prijateljici da vas suprug ponekad izluđuje jer se to, budimo iskreni, dešava svakoj ženi. Malo jadanja je sasvim u redu, ali treba da znate kad da stanete, jer će vaše prijateljice, ako ih jednom ubedite da je vaš suprug budala, to sigurno zapamtiti. Vas će ljutnja proći, a one će zadržati loše mišljenje o njemu. A vi sigurno ne biste voleli da vas potajno žale jer život trošite s bezveznjakovićem.

Niko ne mora da zna koliko zarađujete

Mnogi parovi se često upoređuju sa svojim prijateljima, raspravljaju o tome ko ima veću kuću ili vozi bolji automobil, pa je informacije o tome kolike plate imate vi i vaš partner bolje zadržati za sebe, kako vas drugi ne bi precenili ili potcenili. Stanje vaših bračnih finansija treba da bude isključivo vaša privatna stvar.

Koju prijateljicu ne voli vaš muž

Nikada nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se nekoj od njih ne dopada vaš muž, ili obrnuto, nemojte to reći ni njemu, ni njoj, ali ni ostalim prijateljima. Neće se dobro završiti, durenje s jedne strane je zagarantovano. Uostalom, vaš muž je vaš izbor, zašto bi nekom drugom uopšte i morao da se dopada?

razgovor
foto: Shutterstock

Sočni detalji iz vašeg života

Veoma je zabavno kad sa ženskim društvom čavrljate o seksu, upoređujete partnerove veštine i hvalite se sjajnim seksualnim životom, ali detalje iz spavaće sobe najbolje je zadržati za sebe. Veličina njegovog penisa, šta voli u seksu, koga ne podnosi, koliko je izdržljiv, glasan, strastan... navike u higijeni i slični intimni detalji neka ostanu samo između vas dvoje.

Ogovaranje
foto: Thinkstock

Ne otkrivajte koliki su vam dugovi

Skoro svaki bračni par ima neke kredite, dugove ili zaostale neplaćene račune, ali oni ne treba da budu tema za razgovor s prijateljima. Ne moraju oni sve da znaju, a naročito ne to da li vam je buđelar pun ili prazan. Ni vi se ne raspitujte za njihov, nepristojno je.

Ne pričajte o svađama

Hajde, budite iskreni i recite nam da li poznajete ikoga na ovom svetu ko je u braku, a ko se s vremena na vreme ne posvađa sa svojim partnerom? Ako se to i desi, ne trčite odmah da se nekome iskukate, tako ćete ostaviti loš utisak o odnosu s mužem ili ženom. Čarke rešavajte sami, bez suflera, u svoja četiri zida.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs