SVEKAR MI JE UPUTIO UŽASNE REČI POSLE RUČKA I SILOVAO: Kad je Tatjana pomislila da se spasla desio joj se JOŠ VEĆI HOROR

Priča žene koju je silovao svekar sa željom da joj napravi dete ledi krv u žilama!

Porodica
16:29h Autor:
SVEKAR MI JE UPUTIO UŽASNE REČI POSLE RUČKA I SILOVAO: Kad je Tatjana pomislila da se spasla desio joj se JOŠ VEĆI HOROR
Priča žene koju je silovao svekar sa željom da joj napravi dete, Foto: Printscreen Youtube / Novo jutro

"Udala sam se čisto da bih se udala, nisam bila oduševljena brakom i porodicom", počela je Tatjana Bjegović ispovest, otkrivajući zapanjujuću životnu priču. Mislila je da da je pronašla muža iz dobre familije i da će joj sa njim biti lepo, ni u snu nije pomislila da će je u toj kući zadesiti gorka sudbina.

Naime, svkar ju je zverski silovao, a muž nije uopšte imao nikakvu reakciju, kako ističe, nije ni pokušao da je zaštiti, niti je prekoreo oca ili prijavio policiji.

"U tom braku sam doživela toliko poniženja, na početku nisam smela ništa da kažem, bilo me je sramota da ispričam šta mi se desilo", kaže Bjegović za "Pink".

Kako više nije mogla da ćuti, prvo je ispričala komšinici šta joj se desilo, a onda je saznala strahovitu stvar - isto se desilo i sa prvom ženom njenog supruga koja je pobegla od te porodice, što joj je kasnije i muž priznao.

Tatjana Begović
foto: Printscreen Youtube / Novo jutro

Kako naglašava o mužu nikada neće govoriti loše, jer sa njim ima dvoje dece. Opisuje ga kao dobrog čoveka mirne duše koji se nikada nije suprotstavljao najmilijima, a posebno je bio vezan za majku.

Sa druge strane, o svekru otkrila frapantne stvari.

"Taj čovek ne preza ni od čega. Bilo je puno sitnih detalja na koje na nisam obraćala pažnju. Sklanjala sam se od njega", rekla je za svog bivšeg svekra Bjegović, pa nastavila:

"Bila je nedelja, leto, zaova moja sa suprugom odlazi do grada, mi smo živeli u selu. Odnela sam ručak svekru i pitala sam ga da li da sačekam, kako bi vratila posuđe. On je počeo da me vuče, tamo vamo. Videla sam da mi nema spasa, savladao me je strah, panika, i nisam mogla da mu se suprtotstavim".

A onda se Tatjana prisetila užasnih reči koje joj još uvek odzvanjaju u glavi:

"Nemoj da brineš, on verovatno ne može da ima decu", rekao je svekar misleći na svog sina i dodao: "Ja ću tebi da napravim dete".

Tatjana Begović
foto: Printscreen Youtube / Novo jutro

Tu nije bio kraj agoniji, već je svekar nastavio da je proganja, govoreći joj kako je zaljubljen u nju i da mu se veoma sviđa!

Nakon razvoda i odlaska iz nesrećnog braka u kojem ima dvoje dece, Tatjana preko prijatelja upoznaje čoveka iz Šapca, o kojem je znala da je živeo 20 godina u Kanadi.

"Mislila sam da je emancipovan čovek, međutim, uveo me je u neke firme, napravio mi dugove, 20 dana bili smo potpuno gladni", priseća se ona svog života sa njim u selu Miloševo kod Jagodine i dodaje da joj nije dozvoljavao da radi u našoj prestonici:

"Ja sam našla posao u Beogradu i pripremala sam se da odem na razgovor. On je pio neke lekove i rekao mi da ne mogu da idem u Beograd da radim. Počeo je da pravi haos, izvređao me je i otišao iza kuće".

A potom je sa Tatjanu usledio još jedan jezivi šok. Drugi muž je pokušao da se obesi, a užasnoj sceni je prisustvovoala i njena ćerka.

"Presekla sam konopac, skinula ga, a on je prebačen u bolnicu", priča Tatjana.

Kako kaže, on je u bolnici napravio haos i njega su pustili, ali je u međuvremenu Tatjana sa rođacima otišla u Beograd.

Neočekivano, Tatjanin život na kraju menja se iz korena - upoznaje čoveka sa kojim je saznala šta znači biti srećna i voljena žena.

"Odjednom, pojavio se čovek mog života, nekog zbog koga živim, ko me voli i pazi. Želim svakoj ženi da nađe srodnu dužu, neizmerno sam zahvalna i bogu. Deca su mi dobro, imam svoj život, organizovana sam bolje. Ovaj brak i ovaj čovek je moja treća sreća - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs