"JA SAM MAMA PUNA LJUBAVI, SA SINOM SPAVAM U ISTOM KREVETU, PONEKAD SE I KUPAMO ZAJEDNO": Glumica zgrozila javnost

Ališa Silverston podelila detalje neobične i specifične veze sa svojim jedanaestogodišnjim sinom.

Porodica
Autor:
"JA SAM MAMA PUNA LJUBAVI, SA SINOM SPAVAM U ISTOM KREVETU, PONEKAD SE I KUPAMO ZAJEDNO": Glumica zgrozila javnost
Bizarna metoda vaspitanja slavne glumice, Foto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ališa Silverston poznata je po svojoj ulozi u Šer Horovic u filmu Clueless ali i ne samo po tome. Ova 45.godišnja glumica privlači pažnju javnosti svojim neobičnim tehnikama roditeljstva i veganskim načinom života.

Podelila je neke detalje o svom životu i odnosom sa sinom Bearom. Verujemo u moć majčinske ljubavi a pružamo vam i uvid u specijalnu vezu koju ova dvoje dele.

Ališa Silverstoun
foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Silverstonova je otkrila da njen 11-godišnji sin Bear i dalje spava u istom krevetu sa njom: „Ja sam mama puna ljubavi. Verujem u ljubav, verujem u prirodu, a naše društvo se plaši prirode i ljubavi“, rekla je ona i dodala da će verovatno upasti u nevolje zbog toga što to tako javno kaže, ali da je baš briga.

Kada je Bear bio beba, Silverstonova ga je hranila hranom koju je već sama žvakala. „On bukvalno puzi preko sobe da mi napadne usta ako jedem“, napisala je uz njihovu fotografiju na svom blogu kada je Bear imao 10 meseci.

Poznata je kao pobornica prava životinja i veganka. Sina odgaja na biljnoj ishrani. Obožavaju da kuvaju zajedno, a Silverstonova veruje da uključivanje Beara u taj proces mu daje bolje razumevanje odakle i kako dolazi hrana.

Ališa Silverstoun
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Silverstounova je Beara dobila sa Kristoferom Jareckim još 2011. I ako je nekoliko godina kasnije usledio razvod ostali su u odličnim odnosima i zajedničkim roditeljstvom se bave kao pravi profesionalci. Svakodnevno se viđaju i imaju odličnu komunikaciju sa sinom.

Bear pored toga što kuva sa mamom, kad god imaju slobodno vreme idu u duge šetnje i bave se jogom. Ponekad se čak i kupaju zajedno.

Ališa Silverstoun
foto: SE/head to toe / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li vi puštate svoju decu da spavaju sa vama? Sa koliko godina ste prestali da spavate sa roditeljima?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs