razvod!

Kraj još jedne holivudske ljubavi: Ališa Silverstoun posle 20 godina ponovo sama! (FOTO)

Glumica Ališa Silverston i muzičar Kristofer Jarecki objavili su američkim medijima da se nakon 20 godina rastaju u mirnim i prijateljskim odnosima

Vip priča
Autor:
Kraj još jedne holivudske ljubavi: Ališa Silverstoun posle 20 godina ponovo sama! (FOTO)
Ališa Silversotoun, Foto: Profimedia

Američka glumica i nekadašnja manekenka Ališa Silverstoun najpoznatija po ulozi u filmu "Clueless", dve decenije je provela u vezi s poznatim muzičarem poljskih korena Kristoferom Jareckim, ali sada su nakon 13 godina braka predali papire za razvod.

"Oni se još uvek jako vole i imaju poštovanja jedan prema drugome pa će ostati bliski prijatelji. Zajedno su odlučili da se rastaju nakon 20 godina koliko su proveli zajedno. Zajedno imaju sina kojeg će i dalje zajedno podizati, izjavio je njen PR za magazin "People".

Poznati par je razmenio zavete 2005. godine na intimnoj ceremoniji na jezeru Taho. Zabava se nastavila na otvorenom uz najbliže prijatelje, kumove i porodicu, gde su uživali u vegetarijanskim specijalitetima uz hitove Bitlsa.

"On me čekao na našem mestu, sedeo je tamo s prstenom u ruci i bila je to najljepša moguća prosidba", otkrila je pre samo mesec dana američkim medijima Ališa Silverston i dodala kako se osećala na dan venčanja.

"Bilo je jako teško suzdržati se od poljupca tokom ceremonije. Sve vreme mi je samo to prolazilo kroz glavu. Zato je na kraju taj konačni poljubac i bio tako poseban", kazala je 41-godišnjakinja koja, za sada za bivšeg supruga s kojim deli šestogodišnjeg sina Bear Blua, ima samo reči hvale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs