Način ishrane

Moj sin ne jede meso i nikad nije popio antibiotik, a sve to zbog ove ishrane: Hvali se slavna glumica! (FOTO)

On je bolestan samo par sati i to je to, tvrdi Ališa Silverston

Vip priča
Autor:
Moj sin ne jede meso i nikad nije popio antibiotik, a sve to zbog ove ishrane: Hvali se slavna glumica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ališa Silverston svakodnevno deli novosti o veganskoj ishrani svog devetogodišnjeg sina Beara i objašnjava kako to utiče na njegovo ponašanje i zdravlje.

U intervju za Us Magazine prošle godine, ona je tvrdila da, uglavnom zbog delimično pomenute dijete “nikad nije morala da podiže glas na Beara” i da “kada se vaše dete oseća dobro, ponaša se dobro”.

E sad, nešto više od godinu dana, Silverstone svog sina naziva “primerom zdravlja”, jer zahvaljujući njegovoj veganskoj ishrani živi životom bez antibiotika.

On je takav primer zdravlja. Ovo je dete biljnog porekla”, rekla je Ališa za Entertainment Tonight.

Ališa je nakon tog rekla da Bearu nikad nisu bili potrebni antibiotici ili medicinska intervencija.

"Većina dece ima toliko upala uha, da stalno uzimaju lekove. Ne kažem da mu ih ne bih dala… kažem da mu to trenutno nije potrebno", rekla je glumica.

Prema njoj, Bear je bio bolestan samo dva puta u svom kratkom životu- i "otprilike nekoliko sati".

"Mama ja se ne osećam dobro. Idem da legnem. Samo dva puta tokom ovih devet godina. Nos može da mu bude začepljen, ali on će se i dalje penjati po drveću. Toliko je zdrav. Samo to želim da podelim sa svetom. Kako bi ljudi mogli videti da su deca biljnog porekla zaista zdrava. Nije da im je samo dobro. Oni mogu bolje", rekla je glumica.

Ovo nije prvi put da Silverstone priča o vrhunskom zdravlju svog sina.

Kao glavni govornik, 2018. godine, na samitu #RaiseTheGreenBar, Silverston je rekla da Bear “nikad u životu nije morao da uzima lekove”.

“Ako mu curi nos, on se i dalje oseća dobro i ide u školu”, dodala je ona, za People.

Silverstone se odrekla mesa u 21. godini. Ne samo da je 2004. godine proglašena najseksi vegeterijankom, već je napisala i knjigu o veganskom načinu života i njegovim prednostima, pod nazivom “The Kind Diet”.

Kasnije je 2014. godine objavila “The Kind Mama”, gde je, prema Entertainment Tonight, prvi put otkrila da njenom sinu nikad nije bila potrebna medicinska pomoć.

"Kad biljke koristite kao lek - ova hranjiva čuda da biste se zaista izlečili, sve je lakše. Moramo da imamo srećne, zdrave mame i bebe a kada se mama oseća dobro, svi se osećaju dobro. Deca se osećaju neverovatno i samo se bore da urade sve što im se radi, i uspevaju u tome”, rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs