SVESTRANA I VEOMA USPEŠNA

JEDNA OD NAJOBRAZOVANIJIH SRPKINJA JE ĆERKA LEGENDARNOG BORE TODOROVIĆA: Očeva je slika i prilika koja PLENI HARIZMOM

Naš legendarni glumac, Bora Todorović, uvek je isticao da su njegova deca ujedno i njegovo najveće blago u životu

Porodica
17:46h Autor:
JEDNA OD NAJOBRAZOVANIJIH SRPKINJA JE ĆERKA LEGENDARNOG BORE TODOROVIĆA: Očeva je slika i prilika koja PLENI HARIZMOM
Kako izgleda ćerka Bore Todorovića?, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Glumačka legenda Bora Todorović oduvek je govorio da su mu deca najveće blago i uspeh, a i te kako je imao razloga da bude veoma ponosan otac. Njegov sin Srđan Žika Todorović je krenuo očevim stopama i kroz fenomenlane uloge je našao put do srce mnogobrojne publike. Sa druge strane, o ćerki Dani se malo zna.

Očeva kopija, kako je mnogi nazivaju, rođena je 1977. godine. Izuzetno je obrazovana dama, a iako je svojim uspesima zaslužila da bude zastupljena u medijima, uopšte ne voli javno da se eksponira.

Školovala se u Budimpešti, Detroitu, Indijanapolisu i Njujorku, a studije drame završila je u Londonu. Veoma je svestrana ličnost, te se trenutno bavi prevođenjem, glumom i pisanjem.

Šest godina je radila kao prevodilac u Ujedinjenim nacijama, a njen prvi roman “Tragična sudbina Morica Tota” preveden je na nemački i engleski jezik. Roman “Park Logovskoj” posvetila je ocu Bori, koji je bio njen uzor u životu.

Čuveni glumac imao je dva braka iz sebe. Prvi je sklopio sa balerinom Snežanom Matić, iz kojeg ima poznatog naslednika Srđana Žiku Todorovića. Nakon što su se razveli, ljubav je ponovo pronašao kraj Karoline, sa kojom je dobio dve ćerke - Danu i Taru. Neretko je isticao da su mu deca nepresušan izvor radosti.

- Najlepši trenutak je svakako rađanje dece Srđana, Dane i Tare. Možda je banalan odgovor, ali to je činjenica. Bilo je dosta srećnih trenutaka i nemam pravo da kažem da sam nezadovoljan svojim životom. Živeo sam i živim jedan lep i pun život, uspešan na sceni, a i privatno- svojevremno je rekao Bora.

Žika je veoma povezan sa svojim sestrama, te vrlo često deli momente iz privantog života sa njima na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs