ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE ISKRENO MIŠLJENJE

MANIKIR,PEDIKIR I SPA ZA 6. ROĐENDAN:Ovakve proslave su postale pravi hit! Šta biste uradili da vaša ćerka zatraži isto?

Ni rođendani nisu što su nekada bili

Porodica
Autor:
MANIKIR,PEDIKIR I SPA ZA 6. ROĐENDAN:Ovakve proslave su postale pravi hit! Šta biste uradili da vaša ćerka zatraži isto?
Foto: Shutterstock

Ona vremena kad je proslava dečijeg rođendana podrazumevala tortu, sendviče i muziku sa radija su davna prošlost, sada je situacija potpuno drugačija.

U poslednjih nekoliko meseci postalo je izuzetno popularna proslava dečijih rođendana u mini spa centrima, sa sve pedikirom, manikirom i masažom. Da, dobro ste pročitali, ne čini vam se.

Majke devojčica se utrkuju koja će pre da zakaže termin i priredi joj pravu malu bajku za princeze.

U Beogradu i Novom Sadu postoje rođendaonice u kojima se organizuje spa za devojčice. Tačnije to su mesta “gde snovi postaju java” za otprilike 3000 dinara po detetu.

dečiji spa
foto: Shutterstock

Zamišljeno je da proslava bude raskošna i glamurozna, a u ponudi se navodi da slavljenica dobija haljinu od tila, kao i frizuru, ali i šminku, lakiranje noktiju i sve što je jednoj princezi i potrebno.

Takođe, mislilo se i na slavljenicine drugarice, pa su za njih obezbeđene suknjice od tila. Osim toga, paket podrzumeva i ispijanje tople čokolade kao i masažu.

Ova informacija izazvala je lavinu komentara i to uglavnom onih negativnih. Ipak, postavlja se pitanje, ako svi imaju negataivan stav ko onda iznajmljuje termine s obzirom da se vlasnici ovih mini spa centara hvale odličnom zaradom.

dečiji spa
foto: Shutterstock

Mi želimo da čujemo vaše mišljenje. Kako biste reagovali da vaša ćerka zatraži ovakvu proslavu ili je pozovu da prisustvuje istoj?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs