lJUBAV NE POZNAJE GRANICE

SANDRA BULOK NIJE IMALA SREĆE U LJUBAVI: A onda je odlučila da usvoji decu i odgaja ih sama! Evo šta se posle desilo!

Neverovatan put Sandre Bulok

Porodica
13:49h Autor:
SANDRA BULOK NIJE IMALA SREĆE U LJUBAVI: A onda je odlučila da usvoji decu i odgaja ih sama! Evo šta se posle desilo!
Foto: Profimedia

Sandra Bulok je svoju slavnu karijeru započela još 1980. godine. Njeni filmovi koji se mogu svrstati u "limunadice" od glumice su napravili pravu divu. Osvojila je srca ljudi širom sveta svojim širokim osemhom i prijateljskim stavom.

Ali Sandra je muku mučila da za sebe nađe pravog partnera. Nekog koga bi volela i nekog ko bi je štitio.

Nakon snimanja filma "Ljubavni napitak br. 9", Sandra je počela da izlazi sa svojim kolegom Tejtom Donovanom.

Par se čak i verio, ali su vezu prekinuli tri godine kasnije. Zatim je provela oko 2 godine sa kolegom glumcem Metjuom Mekonahijem, ali ni to nije uspelo. Zatim je imala više od godinu dana vezu sa Rajanom Goslingom nakon što su se upoznali na snimanju.

Biznismen i televizijski voditelj Džesi Džejms uspeo je da se venča sa njom. Nakon što je osvojila Oskara, Sandra Bulok je dala ekskluzivni intervju za Pipl magazin u kojem je objavila da je podnela zahtev za razvod. Ispostavilo se da je Džesi Džejms javno prevario.

Iako je njeno srce bilo slomljeno, nije bilo vremena za tugovanje. Ona je sa suprugom započela proces usvajanja deteta, ali je nakon razvoda nastavila sa procesom kao samohrana majka. Tako je 2010. Sandra Bulok usvojila svoje prvo dete: Luisa.

U stvari, glumica je izjavila da se uverila da želi da bude majka nakon što se dogodio uragan Katrina. Za intervju je rekla: "Katrina se dogodila u Nju Orleansu i nešto mi je reklo: "Moj sin je tamo." Bilo je čudno.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Sandra Bulok je toliko uživala u novoj ulozi - ulozi majke, da je 2015. godine odlučila da usvoji još jedno dete: ovog puta usvojila je devojčicu po imenu Lejla.

Pošto je usvojila decu tamne boje kože, Sandra Bulok je priznala da se plaši nejednakosti u svetu. Tokom jednog od posledljih intervjua, Sandra je priznala da planira da napravi pauzu od glume na neodređeno vreme. Razlog je taj što glumica želi da se posveti svojoj deci maksimalno!

Nakon što je usvojila decu, Sandra je našla i sreću u ljubavi. Naime, nakon što je usvojila ćerku 2015. godine, Sandra je počela da izlazi sa Brajanom Randalom. Par je do danas u srećnoj vezi, a glumica je za svog partnera više puta rekla da je pravi "svetac"!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs