Neverovatno

EVO KO JE TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA: Godište njegove ćerke, vozi skupe automobile, nosi markiranu odeću...

Od smrti muftije Muamera Zukorlića šuška se o trećoj supruzi, a sada je istina došla na videlo

Porodica
Autor:
EVO KO JE TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA: Godište njegove ćerke, vozi skupe automobile, nosi markiranu odeću...
Foto: ATA Images

Izgleda da je treća supruga muftije Muamera Zukorlića poznata novopazarska novinarka Belkisa Crnovršanin (31).

Prema navodu Kurira, ona se pojavila u Mešihatu Islamske zajednice s papirima da je bila udata po šerijatskim zakonima za pokojnog muftiju, te sada zahteva svoj deo nasledstva.

"Javna je tajna da je Zukorlić bio u vezi i s Belkisom. To je ceo Novi Pazar znao. Međutim, po gradu se odavno pričalo i da ju je tajno oženio, pominjalo se i da je to možda uradio u Istanbulu, te da je ona zapravo bila njegova treća žena po šerijatu. A malo pošto je Zukorlić umro, Belkisa se pojavila u Mešihatu Islamske zajednice u Novom Pazaru tražeći svoja prava. Navodno je imala papire koji dokazuju da je bila šerijatski venčana sa Zukorlićem i sad traži da dobije deo ostavštine pokojnog muftije.

Po šerijatskim zakonima, inače, sve supruge imaju pravo na deo imovine pokojnika," kaže izvor Kurira iz Novog Pazara i dodaje da je Belkisa javno neudata, odnosno da je za svet i dalje devojka, kao i da se nikada nije pojavljivala zajedno sa Zukorlićem.

On dodaje da sad po gradu kruže dve oprečne priče.

"Po jednoj, Belkisa je iz Mešihata izašla kratkih rukava jer nit je bilo zajedničkog života sa Zukorlićem, nit su imali dece, pa nema šta da traži u ostavinskoj deobi. A po drugoj, Belkisina bitka još traje i ona se ne predaje. Jedno je sigurno - u Mešihatu je bila i svoja navodna prava je tražila."

Inače, odavno je bilo medijskih napisa o Zukorlićevoj navodnoj vezi, pa i braku s ovom novinarkom, koja je 20 godina mlađa od njega, a neki su podgrejani i neposredno posle njegove smrti. Tako je pisano da je ona nimalo slučajno završila studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe i nimalo slučajno našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres.

Pisalo se i o skupim automobilima koje je dobila od muftije, pa se čak pominjao i "mercedes S 320" od 85.000 evra, kao i o tome da isključivo nosi markiranu garderobu koju sigurno ne može da priušti od novinarske plate, a ni porodica joj nije imućna, već prosečna.

"Interesantno, ali Belkisa je rođena 1991, iste godine kada je Zukorlić dobio ćerku sa Umejom. Takođe, zanimljivo je i da je Belkisa bila u prvim redovima na proslavi izbornog rezultata Stranke pravde i pomirenja 3. aprila, na čijem čelu je posle Zukorlićeve smrti njegov sin iz prvog braka Usame," kaže izvor Kurira.

A kako Belkisa izgleda, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs