Neverovatno

POTRESNA SLIKA SA GROBA MUAMERA ZUKORLIĆA: Ni hladnoća mu niša ne može! (FOTO)

Neverovatnu sliku sa groba Muamera Zukolića podelio je korisnik Tvitera

Porodica
Autor:
Foto: ATA Images

Srbija je ostala u šoku kada je stigla vest da je Muamer Zukorlić iznenada preminuo u 51. godini.

Sahranjen je dan posle smrti, u rodnom selu Orlje u opštini Tutin, a od tada na njegovom grobu se može videti narandžasti mačak, muftijin ljubimac koji se ne odvaja od ovog mesta čak ni uprkos kiši.

Posetimo:

Muftija je imao dva braka iza sebe i dve supruge – prvu, Umeju, je upoznao u Jordanu, a druga je javnosti poznatija Elma Elfić Zukorlić.

Elma potiče iz ugledne porodice i sa četvoro dece živi u centru Novog Pazara, dok prva muftijina žena živi sa četvoro dece i o njoj se gotovo ništa ne zna.

Elma, koju je oženio 2005. godine, generalna je menadžerka univerziteta koji je muftija osnovao u Novom Pazaru, a važi za jednu od najlepših i najobrazovanijih Novopazarki. Elma je i sama više puta isticala da voli da prati modu i trendove, a uvek je odevena prema šerijatskim pravilima, pa tako uvek nosi hidžab.

"Muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje. Šanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele," istakla je ona ranije.

Prema nezvaničnim informacijama, muftija je preminuo zbog komplikacija sa trombom.

Elma se od njega oprostila rečima: "Hvala ti za 18 godina života posutih cvećem!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...