Odrasli ljudi

KAD JE RODILA ŠESTORKE, VEĆ JE IMALA BLIZNAKINJE: Evo kako žive deca iz serije "Džon i Kejt plus osam" 18 godina kasnije

Sigurno se sećate rijaliti emisije sa TLC kanala o Kejt i Džonu i osmorkama? Verovali ili ne, ali oni su sada punoletni

Porodica
Autor:
Foto: Profimedia

Svi smo voleli rijaliti šou „John and Kate plus 8“ koji se pre 10 i više godina emitovao na TLC televiziji, a ono što deluje krajnje neverovatno jeste da mališani iz emisije nisu više mališani nego odrasli ljudi. Šestorke ove godine pune 18, a bliznaknjie Kara i Medi ove godine pune 22.

Prvo zbog čega smo bili intrigirani, a ticalo se ove porodice je razvod kroz koji su Džon i Kejt prošli pre nekoliko godina. Kejt je za mnoge bila sinonim za matrijarhat, i nakon razvoda je nastavila u tom stilu sa pratećom rijaliti emisijom Kejt plus 8, a o Džonu ne znamo mnogo sem da nakon razvoda pokušava da se ostvari kao didžej.

Šestoro dece je ostalo da živi sa Kejt, dok sa Džonom žive Hana i Kolin.

Kara i Medi su sada već odrasle devojke, a Medi je i izuzetno popularna na društvenoj mreži TikTok gde redovno kači detalje o svom životu.

Bliznakinje su se takođe i fizički razdvojile jer su upisale fakultete u različitim američkim državama, a jedna od šestorki, Hana, je skoro proslavila svoj 18. rođendan i lansirala svoju kozmetičku liniju pod imenom Gosselin Girl, tako da se vrlo mlada obrela u biznis vodama, i čini nam se da joj dobro ide.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...