POGLEDAJTE

ŠTA SE DESILO SA NAJLEPŠIM BLIZNAKINAJMA NA SVETU: Lepotom su hipnotisale planetu, evo kako danas izgledaju!

Imaju samo 13 godina, a zaruđuju milione

Porodica
12:34h Autor:
ŠTA SE DESILO SA NAJLEPŠIM BLIZNAKINAJMA NA SVETU: Lepotom su hipnotisale planetu, evo kako danas izgledaju!
Foto: Profimedia

Ava Mari i Lea Rous postale su poznate praktično još pre nego što su prohodale, a sve zahvaljujući činjenici da su ubrzo po rođenju 2010. godine proglašene "najlepšim bliznakinjama na svetu".

Od tog momenta, one su postale "javne ličnosti", na inicijativu njihove majke upustile su se u svet modelinga, a zatim im je otvorila i profil na Instagramu. Tako su još u najranijem detinjstvu počele da zarađuju veliku količinu novca.

"Ljudi su mi stvarno govorili: "Vau, tako su lepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih uključite u modeling, a onda sam i sama počela da verujem da je to dobra ideja", rekla je njihova majka Džaki Klements.

Ona je to i pokušala kada su devojčice imale svega šest meseci, međutim kako je imala i starijeg sinčića, bilo joj je preteško da žonglira između majčinstva i angažmana svojih bliznakinja.

"Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak", rekla je Džaki i dodala da je sačekala 7. rođendan devojčica kako bi mogle same da donesu odluku da li žele da se bave modelingom.

"Rekla sam ćerkama, da ako su spremne, mogu pored plesa i plivanja, da se bave i modelingom", ispričala je ova mama, uz komentar da su tada počele da skaču od sreće i da su jedva čekale da počnu. Džaki je istakla i da Ava i Lea vole da nastupaju i da budu u centru pažnje.

Devojčice danas imaju 13 godina, više od 1.9 miliona pratilaca, a svaku objavu debelo naplaćuju.

I dok jedni podržavaju njenu odluku, drugi je kritikuje tvrdeći da će javno eksponiranje još u najranijem detinjstvu da ostavi trajne posledice na njihovo samopouzdadnje.

Takođe, mnogi sus primetili da bliznakinje izgledaju tužno na fotografijama i kao da ne uživaju u višesatnom poziranju.

"Da li ste upoznali moje ćerke? Očigledno niste, čim dajete ovakve komentare. Cenim vašu brigu, ali moje devojčice su dobro! One su srećne", ovim rečima se branila Džaki.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs