Naše saučešće

Mama provela 20 sati pokušavajući da kćerki razmrsi kosu: Ljudi moji, HTELA SAM DA PLAČEM! NOĆNA MORA!(FOTO)

Svako ko pogleda ovu sliku odmah zna da ova mama ima opako dobre živce

Porodica 08.02.2021. - 13:44h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Printscreen/ Facebook/Lisa Tschirlig Hoelzle

Drage mame, šta biste vi uradile da vam kćerka dođe sa ovako "sređenom" frizurom?

 

Jedna mama iz Pensilvanije našla se u nezavidnoj situaciji kada joj je šestogodišnja devojčica došla sa upetljanom kosom punom sitnih "čupavih" loptica.

 

"Noa i Ebigejl su otišli u podrum da se igraju i deset minuta kasnije je dotrčao Noa sa pričom kako je Ebigejl "nešto zaglavila u kosu". Kada sam videla svoju kćerku, imala sam nestvarno iskustvo. 150 sićušnih, čupavih loptica bilo je zapetljano u njenoj predivnoj dugoj kosi!

 

Tebalo mi je 3 sata da iz njene kose izvučem samo 15 ovih loptica. Kada je suprug došao sa posla, predložio je da na kosu stavimo ulje koje će pomoći da loptice "lakše skliznu", ali to je samo pogoršalo situaciju.

 

Tada sam uspela da izvučem samo još 10-ak loptica. Bilo je već jedan sat iza ponoći i Ebigejl nije više mogla oči da drže otvorenim.

 

Nisam mogla da zamislim da je ošišam na kratko. Ja sam neko ko obožava dugu kosu kod malih devojčica. Pobogu, kupila sam joj mašne u svim mogućim nijansama da se slažu uz svu odeću!

 

Sreća pa je sutradan bila subota. Naoružala sam se strpljenjem i češljom i počela sam da joj razmrsujem kosu. Ona je gledala Jutjub, a ja sam češljala, vadila, češljala... Nakon dugih 20 sati iz njene kose sam izvukla i poslednju lopticu.

 

Sačuvala sam joj kosu! Hvala bogu pa nije ni bila toliko oštećena, kao što sma mislila da će biti.

 

Moji prsti su bukvalno otekli, ali vredelo je," napisala je Lisa ispod fotografije svoje devojčice objavljene na Fejsbuku.

 

Šta biste vi uradile u ovoj situaciji? Šišanje ili 20 sati češljanja?

I post the good .... well here is some of the bad ☹️☹️☹️ Friday at 4pm until Saturday at 10pm was my worst Mom...

Posted by Lisa Tschirlig Hoelzle on Недеља, 10. јануар 2021.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs