Da vas čujemo

Kako biste reagovale da vam sin kaže kako će istetovirati pismo svoje verenice na vratu? (FOTO)

Zamislite da vam dođe sin i kaže kako će da uradi novu tetovažu. Ne, ovaj put neće da trajno "ureže" kineske simbole, niti ikonu krsne slave, a neće ni ime svoje devojke (to je već uradio), ovaj put je nešto sasvim neviđeno

Lifestyle
Autor:
Kako biste reagovale da vam sin kaže kako će istetovirati pismo svoje verenice na vratu? (FOTO)
Foto: Profimedia

Kako biste reagovale, da vaš sin jedinac, dođe i kaže vam: "Mama, sutra ću da istetoviram ljubavno pismo svoje verenice! Na vratu! A i njene oči, koje će te "gledati" svaki put kada ti okrenem leđa!"

Kako biste reagovale?

Pod uslovom da je moj sin toliko otvoren i da mi tako nešto prizna, verovatno bih mu rekla nešto u fazonu: "Nisi normalan!" ili "Šta sam ja Bogu zgrešila!"

Verujemo da je sličnu reakciju imala i Viktorija Bekam, čiji je sin Bruklin (21) uradio upravo to: Istetovirao je ljubavno pismo svoje verenice Nikol (26), na vratu!

Ideja je bila da prvo istetovira njene oči i ime, ali onda je odlučio da "asortiman" proširi, pa je dodao i reči iz ljubavnog pisma.

Mladom Bekamu je ovo peta tetovaža posvećena njegovoj verenici. Pitam se samo šta će biti sa tim tetovažama, ako ne daj Bože, sutra raskinu ili se razvedu za par godina? Mislim, lako je prekriti probodeno srce, JNA tetovažu ili Zorku, tj. Ljubicu. Ali šta će, zaboga, uraditi sa očima na vratu i tekstom od 5-6 redova?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs