Verovali ili ne

Upoznajte sestre bliznakinje rođene iz dve materice i 8 nedelja razlike: One su pravo svetsko čudo! (VIDEO)

Eva Rea i Evelin Ros imaju identične osobine i izgledaju kao prave blizankinje, ali zapravo su rođene iz dve materice i sa osam nedelja razlike

Porodica
Upoznajte sestre bliznakinje rođene iz dve materice i 8 nedelja razlike: One su pravo svetsko čudo! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/ youtube/ Good Morning America

Ponosna majka, Kelsi Prajs, ne može da prestane da gleda u svoje dve lepotice. Obučene u identične haljinice, sa skoro istim izgledom, Eva Rrea i Evelin Ros izgledaju kao prave blizankinje, iako to nisu.

Rođene u razmaku od osam nedelja i od dve različite materice, jer je jednu od devojčica rodila Kelsi, a drugu njena mama Lisa.

Kelisi je tridesetjednogodišnja učiteljica koja kroz smeh objašnjava: "Nije neobično da mama bude u blizini kada joj se kćerka porađa, ali da rađa tvoje dete - e, to je prilično ludo!"

Kelsi se udala za Kajla 2016. godine i planirali su da dobiju decu što pre, ali život nije ono što želiš, već ono što dobiješ. Nakon meseci pokušavanja, Kelsi odlazi kod doktora koji joj govori da ima nizak estrogen i jajnike poput žene u četrdesetim.

Pošto su doktori ustanovili da Kelsi ima blokirane jajovode, odlučili su da je operišu, a njena mama, Lisa (52), došla je kod kćerke kako bi bila uz nju.

Dok je sedela u čekaonici na privatnoj klinici Lisa je videla časopis u kojem je pisalo da je pedesetogodišnja žena rodila decu svojoj kćerki.

"To bih i ja uradila za vas," rekla je Lisa svojoj kćerki.

Kelsi nije želela da njena majka prolazi kroz to, ali nakon nekoliko propalih vantelesnih oplodnji, lekari su joj predložili surogat majku ili usvajanje dece.

Tada se Kelsi setila ponude svoje majke i pozvala je.

"Svaka majka želi da uradi sve što je u njenoj moći da pomogne svojoj deci. Kako sam gledala Kelsi koja se godinama muči sa neplodnošću, srce mi se cepalo. Odlučila sam da budem surogat majka njenoj deci. Zvala sam nekoliko doktora, ali tek četvrti kojem sam se obratila pristao je da radi sa mnom, ali samo ako prođem sve testove, " priča Lisa.

Ubrzo je urađena vantelesna oplodnja i test je pokazao da je Lisa trudna.

"Bila sam presrećna kada sam videla bebu i čula otkucaje srca. Bila sam tako zahvalna, ali i ljubomorna (što je bilo tako pogrešno)," priseća se Kelsi.

Iako je izgubila svaku nadu da će ikad biti trudna, Kelsi je ipak zatrudnela. Test koji je pokazao dve crtice, slikala je i poslala svojoj majci.

"Mislila sam da će mi reći: "Pa zašto sam ja prolazila kroz sve ovo, ako si ti trudna?!" Ali ona je bila srećna," priseća se Kelsi.

Pred sam kraj trudnoće, Lisa je dobila preklepsiju i devojčicu je rodila ranije. Međutim, sve je bilo kako treba i beba je uskoro bila u naručju svoje mame Kelsi.

"Bila je to najdivnija stvar na svetu. A moja mama mi je pokazala šta znači prava požrtvovanost. Iskreno se nadam da ću ja biti dovoljno dobra mama svojim devojčicama kao što je ona meni," ispričala je Kelsi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs