Neverovatno

Ima 32. godine i 11 dece, a sada je opet trudna: Moj život nije haos, volela bih da dobijem trojke! (FOTO)

Dok je drugi osuđuju zbog velikog broja dece, ona se nada da će doći do cifre od petnaestoro dece

Porodica
09:33h Autor:
Ima 32. godine i 11 dece, a sada je opet trudna: Moj život nije haos, volela bih da dobijem trojke! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ our_large_family_life

Mama jedanaestero dece ne skriva oduševljenje što je ponovno trudna i to samo nekoliko meseci nakon što je priznala da joj je želja da proširiti porodicu. Podsetimo, 32-godišnja Britni Church rodila je trojke Olivera, Ašer i Abela pre nešto više od godinu dana - i sada očekuje bebu broj 12 s 29-godišnjim suprugom Krisom. Srećnu vest su objavili na Instagramu priznavši da "to obično svima kažemo, ali sada smo odlučili sačekati".

"Bilo me strah da se nadam," rekla je Britni, koja je sada trudna sedam nedelja i jedva čeka da upozna najnovijeg člana porodice. Priznala je i da bi joj bilo drago da opet rodi trojke.

Osim toga, nešto ranije kada je govorila da želi još dece, istakla je kako bi želela da ima barem još jednu devojčicu, piše The Sun.

"Nadamo se još jednoj devojčici. Ne mislim da bih želela da imam više od 15 dece, ali opet - nikada nisam mislila ni da ću imati 11 dece", izjavila je tada.

Britni, koja detalje o svom životu deli na društvenim mrežama, već je nekoliko puta morala braniti svoju porodicu nakon što su je kritikovana zbog broja dece. Uprkos onome što ljudi misle o njoj, ova mama se kune da njen život nije beskrajan haos i kaže da se ne oslanja na beneficije kako bi izdržavala svoju porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs