Ogromna porodica

Kako izgleda život sa 21 detetom: Upoznajte porodicu Redford! (FOTO, VIDEO)

Sju i Noel imaju 21 dete, od kojih najstarije ima 31 godinu, a najmlađe tek šest meseci

Porodica
Autor:
Kako izgleda život sa 21 detetom: Upoznajte porodicu Redford! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / The Radford Family

U kući porodice Redford nikad nije dosadno.

Sju (45) i njen suprug Noel (49) iz Lankašira u Velikoj Britaniji roditelji su Krisu (31), Sofi (25), Kloe (24), Džeku (22), Danijelu (20), Majli (19), Luku (19), Kejti (17), Džejmsu (16), Eli (15), Ejmi (14), Džošu (12), Maksu (11), Tajli (9), Oskaru (8), Kasperu (7), Hejli (4), Fibi (3), Arčiju (2), Boni (1) i malenoj Hajdi koja je rođena ove godine u april.

Jedno dete im je preminulo u julu 2014. godine, dečak kojeg su nazvali Alfi.

Kod njih se sve radi "na veliko" pa tako i kupovina odeće za decu i kuvanje. Sju kaže da se sa ovolikim brojem dece morate dovijati na razne načine, pa tako ona u kupovinu ide samo sa starijim ćerkama, jer bi nastao haos kada bi povela svu decu. Tada kupuju sve što je potrebno za svakog člana porodici.

Maja (35) iz Kraljeva ima dva posla i desetoro dece: Njenu priču morate da pročitate!

"Devojke samo uzmu korpe, u njih ubace gomilu stvari i ostave me da sve to platim", ispričala je na porodičnom YouTube kanalu na kojem su pokazale kako to izgleda, šta su sve kupile i za koga. Kući su došle sa gomilom kesa.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Porodica se nedavno uvećala kada je njihova ćerka Majli rodila svoje prvo dete, ćerku Ofeliju, i sada Sju i Noel imaju ukupno 6 unučadi. Kod njih su proslave rođendana jako česta pojava.

Cela porodica, uključujući Majli i Ofeliju, žive u bivšem domu za negu koji ima deset spavaćih soba. Delove iz svog života dele na internetu.

Noelov privatni pekarski posao im je glavni izvod prihoda, prenosi The Sun.

Pogledajte još nekoliko detalja iz njihovog života:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs