Od 1. do 30. septembra

Nagradni onlajn likovni konkurs "Nacrtaj, oboji i osvoji": Moja idealna soba za predškolce i školarce iz Srbije

Pravi je trenutak da se kreativnost, maštovitost, originalnost i estetika dece, predškolskog i školskog uzrasta, ponovo podstaknu,a i nagrade idealnim nagradama iz Forma Ideale

Porodica
Autor:
Nagradni onlajn likovni konkurs "Nacrtaj, oboji i osvoji": Moja idealna soba za predškolce i školarce iz Srbije
Foto: Promo

U periodu od 1.do 30.septembra organizuje se deveti po redu likovni konkurs pod nazivom „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“, sa temom „Moja idealna soba“. Ove godine prijave na konkurs su online preko korporativnog sajta www.formaideale.rs.

Interesantna činjenica je da se svake godine prijavi oko 50.000 mališana i da je za ovih 8 godina zabeleženo oko 400.000 prijava.

„Cilj konkursa jeste podsticanje kreativnosti i individualnosti kod dece predškolskog i učenika mlađeg uzrasta, odnosno da se deca predškolskog uzrasta i učenici prvog razreda osnovnih škola podstaknu da razmišljaju o vrednostima i kvalitetima prostora i okruženja u kome žive i da na kreativan način pokažu šta je to što oni vide kao lepo i dobro u svom okruženju, negovanje estetskog ukusa, sposobnosti za umetničko predstavljanje i oblikovanje. Podsticanjem njihovog stvaralačkog dela ličnosti jačao bi se i učvršćivao njihov psihofizički razvoj i usmeravala njihova individualnost. U godini jubileja, 25godina postojanja kompanije, čast nam je da, pored izuzetnog tržišnog poslovanja, kompanija Forma Ideale ima i dugogodišnju tradiciju u realizaciji brojnih aktivnosti posvećenih deci i dečijem stvaralaštvu.

Ovaj konkurs je samo jedna u nizu aktivnosti kojoj se svi u kompaniji jako radujemo svake godine“, navode iz Forma Ideale.

Neophodno je da učesnici konkursa ispravno popune formular na sajtu traženim podacima kao i da prilože fotografiju crteža u predviđenom polju. Takođe, moguće je da se informišu i prijave i u najbližem salonu nameštaja Forma Ideale. Ostatak informacija potrebnih za pravilnu prijavu svi zainteresovani pronaćiće na samom sajtu kompanije,gde će biti objavljen i spisak nagrađenih mališana 20.10.2020. godine.

O kompaniji

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva i mogućnosti tržišta. Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.700 zaposlenih. Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene opravdavaju izgrađeni prepoznatljivi imidž kompanije već 25 godina.

Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa. Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih. Na najbolji odnos cene i kvaliteta, opravdano smo zauzeli mesto proizvodnog i tržišnog giganta u proizvodnji nameštaja, kao brzorastućoj grani industrije. Godišnji kapacitet proizvodnje iznosi 2.500.000 paketa pločastog nameštaja, a izvoz se realizuje na 4 kontinenta u preko 50 zemalja.

Maloprodajna mreža salona Forma Ideale je najveća u Srbiji, prostire se u više od 30 gradova i broji 38 salona. Kompanija u 2020. obeležava 25 godina veoma uspešnog poslovanja i konstantnog razvoja – 25 godina deo vašeg doma – Forma Ideale!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs