Čisto uživanje

Volim da peglam i time se dičim: Ja sam jedna od onih žena koja peglanje izjednačava sa meditacijom!

Nema ništa smirujuće od činjenica da lagano prelazite preko pogužvane tkanine, a iza vas ostaje sve ravno bez ijedne ivice i nabora. Misli lutaju, a vi peglate i uživate u svom radu!

Porodica
Autor:
Volim da peglam i time se dičim: Ja sam jedna od onih žena koja peglanje izjednačava sa meditacijom!
Foto: Shutterstock

Volim da peglam! Eto, priznala sam! Dok većina žena ovaj posao smatra robijom, ja sa takvim uživanjem prionem na peglanje da me muž i deca čudno gledaju.

Mama sada ide da pegla,“ pevušim i sve žureći odlazim u sobu. Muž je dugo bio ubeđen da tamo krijem neku flašu sa vinom i da se potajno „opuštam“ daleko od dečje vriske.

Istina, peglanje mi nije bila omiljena aktivnost do pre par meseci. Naša stara pegla bila je stvarno mučenje. Mučila je ona mene, a bogami, mučila sam i ja nju. Kako bismo zajedničkim snagama ispeglale jednu mušku košulju ona bi se zagrevala do usijanja, a ja bih je pritiskala, gurala sa molbom da izdrži samo dok „izravnamo još ovaj jedan rukav“.

Srećom, otišla je u zasluženu penziju, a na njeno mesto je došla parna stanica Philips PrfectCare Elite.

foto: Promo

Od tog momenta peglanje postaje pesma ili u mom slučaju meditacija! Nema ništa smirujuće od činjenica da lagano prelazite preko pogužvane tkanine, a iza vas ostaje sve ravno bez ijedne ivice i nabora. Misli lutaju, a vi peglate i uživate u svom radu!

Sa snagom od 7,2 bara pritiska, posudom sa vodu zapremine 1,8l i dodatnom količinom pare od 490g, parna stanica Philips Perfect Care Elite je moja nova najbolja drugarica!

foto: Promo

Znam, tepala sam tako i veš mašini, ali ljudi moji, ovo je pravo i istinsko prijateljstvo!

Kao prvo: mogu da peglam satima, gomile veša, a da ne moram da podešavam temperaturu i da razmišljam o tome da li ću izgoreti tu haljinu ili majicu. Philips Perfect Care Elite ima fiksiranu temperaturu koju trpi svaka tkanina.

Kao drugo: posuda za vodu ima kapacitet 1,8l i jednostavno se skine sa parne stanice, sipa ispod česme i nastavi sa peglanjem.Najbolje od svega je što ne morate čak ni da isključujete peglu dok sipate novu vodu.

Kao treće: ova parna stanica posebno odvaja kamenac iz vode, tako da bez problema možete da koristite česmovaču.

Kao četvrto: Možete da peglate i vertikalno sa jakim mlazom pare koji ispušta ova parna stanica, što znači da pojedine stvari možete da „ispravite“ dok su na ofingeru!!!

Ma, kada vam kažem, ova Philips Perfect Care Elit parna stanica je čista poezija!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs