PRAVE VREDNOSTI

Princ Vilijam o izazovima roditeljstva: Decu učim da cene prave vrednosti, moraju da znaju da se ni na koji način ne razlikuju od ostale dece!

Princ Vilijam se trudi svim silama da decu nauči pravim vrednostima i upozna ih sa životom van palate

Porodica
13:52h Autor:
Princ Vilijam o izazovima roditeljstva: Decu učim da cene prave vrednosti, moraju da znaju da se ni na koji način ne razlikuju od ostale dece!
Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ističu da im je prioritet da svoku decu izvedu na pravi put i od njih naprave dobre ljude. Baš kao što se i njegova majka, princeza Dajana, trudila da ih upozna sa realnim svetom i ne dozvoli da pomisle da su bolji od drugih i Vilijam je sebi zadao isti zadatak.

Među njima je posebno istakao probleme s kojima se beskućnici suočavaju. Princ Vilijam je, gostujući u jednoj britanskoj emisiji, rekao da se Kejt i on trude da poduče princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa o beskućništvu i siromaštvu, što smatraju velikim problemom današnjice.

Svi pričaju o govoru oca Gojka Perovića na Ostrogu: Kad je čovek srećan sa onim što ima, onda Bog tu dodaje! (VIDEO)

U toku jedne humanitarne organizacije, oni su bili u poseti centru koji brine o beskućnicima. Tom prilikom se princ prisetio svoje prve posete ovom mestu: "Bilo je to jedno od prvih mesta na koja sam došao. Mora da sam imao između osam i deset godina, tako nešto. To je snažno uticalo na mene. Moja majka je znala šta da radi sa tom organizacijom, s tim ljudima. Shvatila je da je veoma važno kada odrastete, posebno u životu kao što je naš, da shvatite da se život događa izvan zidova palate i da vidite prave ljude kako se bore sa stvarnim pitanjima", rekao je on.

Obiće vam se o glavu: Ovih 7 fraza nikada nemojte govoriti partneru pred decom!

foto: EPA / Chris Jackson / Pool

Na pitanje da li svojoj deci priča o ovom problemu rekao je: "Ja moram da kažem da su Džordž, Šarlot i Luis vrlo zainteresovani za ovaj problem. Često me, baš kao i svako drugo dete, pitaju zašto ti ljudi ne mogu da idu kući".

Sušite veš u zatvorenoj prostoriji tokom zime: Niste ni svesni koliko je to opasno po zdravlje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs