Besprekoran izgled

Ni Melanija Tramp mu nije odolela: Prva dama u trendu sezone! (FOTO)

Američki predsednik i prva dama organizovali su u Beloj kući veliku zabavu povodom Noći veštica i na južnom travnjaku ugostili brojne maskirane mališane kojima su podelili slatkiše i fotografisali se s njima.

Moda
Autor:
Ni Melanija Tramp mu nije odolela: Prva dama u trendu sezone! (FOTO)
Foto: Reuters / Joshua Roberts

Predsednik Amerike Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp ugostili su u Beloj kući brojne mališane iz Vašingtona i decu iz vojnih porodica kako bi ih obradovali tradicionalnim darivanjem slatkišima povodom Noći veštica.

Kako bi bila obučena u skladu sa svojim suprugom koji se odlučio za klasično crno odelo s košuljom i kravatom i dugački kaput, Melanija je uskočila u elegantne crne lakovane salonke s potpisom dizajnera Manola Blanika, čije cipele obožava i Megan Markl.

Melanija Tramp u farmerkama koje stoje baš svakoj građi: I mršave i punije žene u njima sjajno izgledaju! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa Slovenka je uskladila cipele s efektnim dugim kaputom kariranog dezena u kombinaciji žute i crne boje, a reč je o kaputu s potpisom italijanske modne kuće Botega Veneta. 48-godišnja prva dama izgledala je besprekorno kao i uvek, a kaput koji je odabrala za zabavu povodom nadolazeće Noći veštica i ove je sezone jedan od najpoželjnijih komada u ormaru brojnih zaljubljenica u modu.

Činjenica je da je karirani dezen omiljeni jesenji uzorak koji dominira modnom scenom već neko vreme, a osim nezaobilaznih sakoa s ovim uzorkom, karirani kaput je vrlo brzo postao "must have" komad u ormaru većine žena.

Prava istina zašto se Melanija udala za Donalda Trampa: Nova knjiga uzburkala javnost! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs