Verna štiklama

Verna svom stilu: Viktorija Bekam i na plažu dolazi u štiklama! (FOTO)

Viktorija Bekam pojavila se na plaži u Australiji u crvenim salonkama sa visokom potpeticom - ne dozvoljava da opušten dan na plaži remeti njen stil

Moda
Autor:
Verna svom stilu: Viktorija Bekam i na plažu dolazi u štiklama! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Na plaži Manli u Sidneju pojavila se Viktorija Bekam sa svojom decom, sedmogodišnjom Harper i trinaestogodišnjim Kruzom.

Kao i uvek, mama Viktorija privukla je pažnju svojim stajlingom. Klasična kombinacija zaštitni je znak dizajnerke, koja je i ovaj put nosila svoju robnu marku. Kombinacija je upotpunjena atraktivnim crvenim salonkama sa visokom potpeticom.

Nepogrešiva odevna kombinacija: Ako neko zna kako se nosi sako, onda je to Viktorija Bekam!(FOTO)

Opuštena i stilizovana, Viktorija je posmatrala svoju decu dok su se igrali na plaži. Trčali su, plivali i pravili zamak od peska, dok je mama upijala sunčeve zrake na obali.

Viktorija Bekam u crnom od glave do pete: Šik izdanje modne dizajnerke koja sama kroji trendove! (FOTO)

Modna ikona pazila je na svoju decu sve vreme, povremeno proveravajući svoj telefon i praveći selfi. Ali, nije im se pridružila.

Jednostavan izgled bele majice upasane u tamne farmerke podvrnutih nogavica bio bi skroz nezanimljiv, ali Viktorija je dodala crvene detalje - salonke i torbicu, kao i zlatan sat i naočare iz svoje kolekcije.

Viktorija Bekam poznata je po svom modnom stilu ali i suzdržanosti - redovno izbegava da jede u javnosti, a mnogi je kritikuju i da se skoro uopšte ne smeje.

Dok je grupa uživala na plaži u opuštajućem i sunčanom subotnjem popodnevu, Dejvid i stariji sin Romeo (16) dan su proveli u sidnejskoj "Qudos Bank" areni, na zatvaranju takmičenja "Invictus Games".

(Stil.kurir.rs)

Savršen detalj: Viktorija Bekam otkrila savršene cipele za izlaske! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs