Apsolutni trend

Dženifer Lopez u kaputu sezone: Udobno i otmeno u isto vreme! (FOTO)

Osim što su vrlo efektni i elegantni, ovi kaputi su vrlo zahvalni za kombinovanje, jer idu uz gotovo sve nijanse

Moda
20:26h Autor:
Dženifer Lopez u kaputu sezone: Udobno i otmeno u isto vreme! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna pevačica, glumica i dizajnerka često pokazuje kako je dobro upućena u trendove, a redovno bira odevne kombinacije koje laskaju njenom izvajanom telu i zavidnim oblinama.

Dženifer je tako nedavno pokazala kako uspešno spaja najnovije trendove i s lakoćom slaže stajlinge kojima je teško naći manu.

Zavodljiva glumica i pevačica i u svojim 50-ima ne odustaje od kombinacija koji više otkrivaju nego skrivaju. Vrtoglave štikle, dekoltei ili kreacije pripijene uz telo, što mnogi izbegavaju, Dženifer i te kako rado nosi.

Bež i slične prirodne nijanse omiljene su u njenom ormaru pa je često možemo videti u ovim bojama koje laskaju njenom osunčanom tenu.

Nije jedina lepotica u porodici: Pogledajte kako izgleda mlađa sestra Dženifer Lopez! (FOTO)

foto: Profimedia

Latino diva je tako bila pravi mamac za poglede u Bostonu odabravši prelepi bež kaput, Šanelovu torbicu i seksi štikle. Kad je u pitanju šminka uvek igra na sigurno: naglašene oči, sjaj i malo rumenila, pa ni ovoga puta nije odustala od uspešne formule.

Inače, bež kaputi su apsolutni "mast hev" ove godine, pa ako niste oduševljeni klasičnim tamnoplavim, crnim ili sivim modelima, odvažite se na ovu vrlo elegantnu modnu investiciju. Osim što su vrlo efektni i elegantni, bež kaputi su vrlo zahvalni za kombinovanje, jer idu uz gotovo sve nijanse.

Ostaviće vas bez daha: Dženifer Lopez je prava superžena! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs