Odličan izbor

Odličan za žene svake građe i visine: Ovaj komad odeće najbolje naglašava struk i ističe grudi!

Kada ga je dizajnirala 1974, Dajan Von Furstenberg nije niti slutila kako će i danas žene širom sveta najradije birati upravo ovaj model haljine

Moda
Autor:
Odličan za žene svake građe i visine: Ovaj komad odeće najbolje naglašava struk i ističe grudi!
Foto: Shutterstock

Haljina na preklop decenijama je već sinonim za eleganciju. Niko ne može da ospori da je jedan od najboljih odevnih komada koji su nakon slavne DVF prisvojili i brojni drugi dizajneri, ali i modne kuće. Mnogi lanci odeće prošle sezone su otišli korak dalje i u ponudu uvrstili i topove na vezivanje, a kako su nam stigli hladniji dani, ista stvar se dogodila i sa pletivom.

Ovo su 3 dobra razloga da nosite garderobu na preklop:

Jesenji trendovi koji ne izlaze iz mode: Osvežite svoj stil vanvremenskim komadima! (FOTO)

Odeća na preklop stoji ženama svake visine i oblika tela

Bez obzira da li se radi o maksi haljinama na vezivanje koje rado nosimo u letnjim mesecima, čak i na kupaće kostima ili radije birate kombinaciju džempera na preklop i pantalone visokog struka, odeća koja se veže oko tela jednostavno odgovara svima. Male grudi čini vizualno većim, velike grudi elegantnijim, uski struk još užim, a širi struk vizualno stanjuje. Takođe, strateški postavljene trakice uspešno skrivaju stomak, a što se tiče visine osobe koja nosi ovaj tip haljine, zaključujemo kako dobro stoji svima!

One ne priznaju privremene trendove: 4 modna pravila koja smo naučili od Parižanki!

Odeća s vezivanjem oko struka nije podložna trendu

Sigurno u svom ormaru imate barem jednu haljinu na vezivanje koju nosite godinama. Mini verzije se jednako dobro kombinuju i sa letnjim sandalama kao i sa zimskim čizmama iznad kolena, dok se maksi verzije haljine na vezanje dobro kombinuju i samostalno, ali i kao kaftan u kombinaciji sa farmerkama. U svakom slučaju, haljina na preklop, bluza ili džemper moći će sigurno još godinama savršeno da se kombinuju.

Savršen stil za plitak džep: Izgledajte besprekorno i u jeftinijim komadima! (FOTO)

Odeća na vezivanje je dobra investicija

Popularizacijom visoke ulične mode sve je lakše pronaći komade koji će imati dobar odnos i cene i kvaliteta. I u ponudi "običnih brendova" sve se češće mogu pronaći ograničene edicije kvalitetne odeće poput kožnih jakni ili džempera od kašmira, pa za svilenu haljinu na preklop ili džemper na vezivanje od kašmira više ne morate da izdvojite lude svote . Ipak, čak i ako za određeni komad odeće morate da izdvojite nešto više, setite se da je to dobra investicija koju ćete nositi godinama... Izgled od milion dolara za malo novca: Popravite stil uz ove savete! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs