Svima sjajno stoje

Proslavila ga je Koko Šanel, a sada će ga opet svi nositi: Ovaj komad je potpuni hit za jesen! (FOTO)

Kako biste dobili inspiraciju kako da nosite i kombinujete ovaj savršeni komad, evo nekoliko predloga i primera trendseterki

Moda
Autor:
Proslavila ga je Koko Šanel, a sada će ga opet svi nositi: Ovaj komad je potpuni hit za jesen! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Velika Koko Šanel, koju možemo da nazovemo i majkom elegancije i dobrog ukusa, tvorac je trenda za koji nisu bitne ni godine ni stas.

Da bi pokazala da i ženama odela i sakoi sjajno pristaju, Koko je kreirala komplete od tvida koji su od tada simbol elegancije i prefinjenosti. Ove godine krojevi su nešto duži, ali ništa manje privlačni i ženstveni.

Uz velike modne kuće i brendovi ulične mode opremili su police svojih radnji ovim modernim jesenjim komadom odeće koji savršeno pristaje uz svaku odevnu kombinaciju.

Inspiracija za jesen: 3 modela bluza koje će se nositi ove sezone! (FOTO)

Kako biste dobili inspiraciju kako da nosite i kombinujete ovaj savršeni komad, evo nekoliko predloga i primera trendseterki koje nikad ne odbijaju dobar sako ili kaput od tvida.

I sami ćete uvideti da nema odeće uz koju se neće uklopiti sako od tvida. Možete da ga nosite na farmerke, klasične ili čak moderne pocepane u dnevnoj varijanti.

Večni odevni komad: 3 načina da nosite belu košulju ove sezone!

U zavisnosti od boje i dezena sakoa, vodite računa samo o tome da pantalone ili suknja budu jednobojne, kako bi lepota ovog komada došla do izražaja.

Uz sako ćete lako uklopiti ravnu i obuću sa potpeticom, tašnu oblika i veličine koju želite, a možete da preko njega staviše i kaiš.

Dakle, mnogo mogućnosti za kombinovanje je pred vama. Zato je važno da sako koji je lansirala Koko Šanel nađe mesta u vašem ormaru za ovu jesen.

Teksas hit za početak jeseni: Jedini komad koji će žene želeti u septembru! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs