trend

Crno od glave do pete: Ovako ćete izgledati kao milion dolara! (FOTO)

Ako je suditi prema prvim jesenjskim kombinacijama naših omiljenih trendseterica, ali i kolekcijama modnih kuća, jesen i zimu će obeležiti boje dragog kamenja, jarke nijanse i cvetni dezeni. Ali...

Moda
18:29h Autor:
Crno od glave do pete: Ovako ćete izgledati kao milion dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je neočekivani šareni trend osvojio i osvežio naše jesenjske ormane, jednostavnosti i eleganciji crne boje i ove ćemo se sezone neretko vraćati.

Osim kao savršeni dodatak razigranoj paleti jesenjskog ormara, modeli u crnoj boji odlično će izgledati spojeni zajedno.

Kombinezon: 7 ideja kako da nosite ovaj šik komad i na jesen! (FOTO)

Crna boja neretko se povezuje s jednostavnim minimalističkim stilom, a "all black" kombinacije često dobiju predznak monotonih i nemaštovitih. Ipak, crni komadi odavno su se odmakli od nekoliko poznatih modela i krojeva. Unutar kolekcije modnih kuća, crni komadi se iz sezone u sezonu ističu novim siluetama, detaljima, materijalima i teksturama.

Osim što svakodnevno biranje odevne kombinacije čini jednostavnijim i bržim, crna boja je odličan odabir za svaku priliku i siguran odgovor na svaku modnu dilemu.

Crne farmerice i zanimljivi crni džemper ili pulover sa prebačenom kožnom jaknom biće jednostavna kombinacija za ležerne dane.

Beretka je modni dodatak godine: Izgledajte kao francuskinja! (FOTO)

Објава коју дели Figtny (@figtny) дана

Crno odelo je omiljeni klasik poslovne garderobe koji će ove jeseni i zime odlično odigrati ulogu elegantnog izbora u svakoj formalnoj ili večernjoj kombinaciji. Ipak, večernja izdanja u našim ormarima će i ove sezone istaći malu crnu haljinu kao elegantan i siguran izbor.

Nije bitno da li tražite savršenu ležernu ili formalnu, dnevnu ili večernju kombinaciju, crni komadi uvek će biti odličan izbor.

Nekoliko fantastičnih ideja koje ćete lako ostvariti za vas smo pronašli na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica...

Šik u svakoj prilici: Ove jeseni ponesite neobične i hrabre komade! (FOTO)

Објава коју дели Figtny (@figtny) дана

Објава коју дели KAITLYN HAM (@kaity_modern) дана

Објава коју дели Petra (@pepamack) дана

Објава коју дели Débora Rosa (@deborabrosa) дана

Објава коју дели Petra (@pepamack) дана

Објава коју дели Figtny (@figtny) дана

Објава коју дели Figtny (@figtny) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs